Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .

Seneye beleş olacak nesi komik

Hayatında Martinelli izlememiş tipler de yorum yapmasın ya

Bok gibiydi geçen sezonu, ilk 11deki yerini Trossard’a kaptırdı üstüne.

Ne olacaktı 100 m euro mu verecekti birisi.

10 numara yokken, yedek santrafor yokken biz niye 40-45 veriyorsak o da ayrı mallık.

Heryerin tam olur fırsat çıkar gider Leao Martinelli alırsın senin kaç mevkide yedeğin bile yok.

Osimhen'e gelen teklif de doğru değil. Al Hilal oyuncu için Haziran ayında fiyat sordu net bir şekilde satılmayacağı bilgisi verildi.

Barcelona'nın sözlü teklifi oldu aynısı onlar için de söylendi yüksek bir barem söylendi devamı gelmedi.

Osimhen net olarak bu sezon bizde kalacak.
bizde gündem her gün değişiyor 6 yada 8 numara işi rafa mı kalktı renktaş.

Takımın hücum hattına ne kadar iyi oyuncu gelirse lig için o kadar avantaj yakalarız. Savunmamız lig için her türlü yeterli bence. Ama hücum hattımız nitelik olarak çok iyi olsa da sayı olarak çok azız. Barış-Sane-Yunus ile tüm sezon gitmez.

Martinelli de gelsin, Can Uzun da gelsin. Kimleri alabiliyorsak alalım.

Yerli avantajı dışında Can' a tercih ederim. Bize sadece skor değil, böyle oyun katkısı da sunması muhtemel adam lazım. Batrakov Rus değil de bir Orta/Batı Avrupa pasaportuna sahip olsa, çoktan top seviye takımlarda yerini bulmuş olurdu da en kötü ihtimalle birkaç yıl bir yerlere kiralık gönderilirdi.

beni veiga ile birlikte heyecanlandıran yegane isim bu transfer dönemi özelinde

martinelli / leao fln pek umrumda değil batrakov söz konusu iken, direkt kulübün geleceğini üzerine inşa edebileceğin bi karakter

10 numara yokken, yedek santrafor yokken biz niye 40-45 veriyorsak o da ayrı mallık.

Heryerin tam olur fırsat çıkar gider Leao Martinelli alırsın senin kaç mevkide yedeğin bile yok.
Barış osimhen Sane Martinelli aynı anda sahada olsun Torreira Saraya okeyim ben. İyi stoper alınırsa ortasaha transferini çok onemsemiyecegim. Martinelli geldiği senaryoda tabi

Onu alma bunu alma
Bakalım Martinelli gelmek istiyor mu

Transferler nerde hocam. Diğerleri transfer şov yapıyor biz izliyoruz

Abi adam yapmıyor yani ne diyelim. Biz yapmıyoruz ki transferi şöyle diyelim.

Teklif yaptırıyor devamı gelmiyor. Kanat için Tel, Leao, Martinelli 3 isimden biri gelecek o kesin gibi.

10 numara için Batrakov'dan hala masadan kalkıldığı doğru değil. Mora için daha önce boşa kalkmayın demiştim o olacak iş değil. Batrakov, Ethan, Haraldson gibi u23 bir isim gelecek ama kanattaki 2 isimden veril alınamaz Tel çekilirse, son kez Bruno denerler sonrasında KDB'yi getirirler.

Her mevki birbirine bağlı hakkımız yok çünkü. Tek bir kurşunumuz var o konuda nereye atacaklarını görürüz. Tolga'nın dediği gibi forvete de atabilirlerdi ama Vlahoviç ihtimali sonrası oraya normalden yiyeceklerini sanmıyorum o ihtimal gitti.

Kişisel tahminim Çorum maçı günü veya sonrasında bir isim iner. Diğer kalan tüm isimler 20 ağustos sonrasına giden gelen olarak tamamlanır.

HPisWB0W4AAUo-w

Okan efendi 2 x 11 olmalı dedi, biz de 1 tane yok, söyleyeceklerim bu kadar.

Adam hala güvenin diyor, almayın bu dakikadan sonra harcamayın paramızı

Demek bugüne kadar bunun için bekledik ha

Martinelli Osimhen Sane
Batrakov Reijnders Torreira
Jacobs Veiga Davinson Singo
Uğurcan

batrakov ozelinde duyumcularin ve muhabirlerin yazdiklarindan bir bok bilmedikleri belli oluyor. sov yaptiklari olcude nis bilgiye erisim kanallari da yok diye dusunuyorum haliyle.

valla ben golleri için paylaştım yazıdan çok

bizde gündem her gün değişiyor 6 yada 8 numara işi rafa mı kalktı renktaş.

6 alınmaz daha. 8 için çalışmalar var ama gelen giden dengesine bağlı az önce de söylediğim gibi. Adamlar o kurşunu nereye atacaklarını bilmiyorlar. Bence Nhaga kiralanmayacak kalacak takımda os kısmı tamamen Lesley ile kapanacak 10'dan bağımsız.

Şu an için ekstra sıcak gelişme yok aynı isimleri zorluyorlar olur mu olmaz mı diye. Olmazsa tüm menajer önerileri göz önüne alınacak.

Abi adam yapmıyor yani ne diyelim. Biz yapmıyoruz ki transferi şöyle diyelim.

Teklif yaptırıyor devamı gelmiyor. Kanat için Tel, Leao, Martinelli 3 isimden biri gelecek o kesin gibi.

10 numara için Batrakov'dan hala masadan kalkıldığı doğru değil. Mora için daha önce boşa kalkmayın demiştim o olacak iş değil. Batrakov, Ethan, Haraldson gibi u23 bir isim gelecek ama kanattaki 2 isimden veril alınamaz Tel çekilirse, son kez Bruno denerler sonrasında KDB'yi getirirler.

Her mevki birbirine bağlı hakkımız yok çünkü. Tek bir kurşunumuz var o konuda nereye atacaklarını görürüz. Tolga'nın dediği gibi forvete de atabilirlerdi ama Vlahoviç ihtimali sonrası oraya normalden yiyeceklerini sanmıyorum o ihtimal gitti.

Kişisel tahminim Çorum maçı günü veya sonrasında bir isim iner. Diğer kalan tüm isimler 20 ağustos sonrasına giden gelen olarak tamamlanır.
Taraftar bu yönetimden şüphelenmekte haklı o zaman. Sebepsiz yere sezonumuz neden çöpe atılıyor. Bu takımın bariz şekilde transfere çok ihtiyacı varken bunu yapıyorsan taraftar artniyet arar altında

Bernardo Silva'yı almadığım her gün için bana küfür edeceksiniz.
Dursnolf Özbek

Geri
Üst Alt