Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Ultraslandan ayrılan Ünsal'ı tebrik ederim

Fb zaten alacağını aldı. Muhtemelen elden çıkaracağı topçular için istiyorlar yabancı sınırı düzenlemesini. Bize yarar o halde bu durum.

Lazyoyla icardi-zaccagni takasi yapalim

Martinelli haberini yeni gordum normalde cok sicak baktigim bir isim degildi ama Martinelli icin 45 gayet odenebilecek bir rakam ...
Soyle dusunuyorum Leao kafayi toparlarsa 10/10 is yapar
Martinelli kafayi toplarsa 10/7-8

Ama Leao'nun kafayi toplayip kendini tekrar futbola verme ihtimali korkutuyor ..Martinelliye 45 odersin 30 milyonluk katki alirsin en kotu... Langa Lesleye bile 30 opsiyon koyduklari piyasada 25 yasinda aktif olarak Brezilya Milli takimi havuzunda olan Premier lig sampiyonu topcu aliyorsun ..

Futboldan ve ve futbolcudan anlama hususunda birkaç turnusolum vardır. Bunlardan biri;

Batrakov; hızlı-progresif pas odaklı düşünür, çok fazla dripling-çalım denemez,

Mora: Mahallede topun sahibi çocuk gibi sonu gelmez çalım denemelerine girişir, ince çalımlar attığı olur ama haliyle çok da top kaybı yapar; önceliği pas değildir.

-''Hımm, Mora yetenekliymiş demek ki, hemen gelsin!''...

eyvahlar olsun s.z.d. den kurtulduk diye sevinirken yerine 50 milyona brezilyalı yasin öztekini alıyoruz demek

10 numara icin isim bile gecmiyor

Bu Aston Villa'nın forveti 17 yaşındaysa ben daha sünnet olmadım

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1 opsiyon var görünüyor, kulübe aittir herhalde. Kanattan önce 10 numara, hatta sol stoper için harcansın isterim, bütçe ve kontenjan ama ille alınacaksa da Martinelli' den daha iyisinin bulunup alınması zor gibi.
Bu paraları verdiğimiz adamların bizde kendi tankını tüfeğini üretmesi lazım.

Osimhen üretiyor

Singo, Sara bundan çok uzak, Uğurcan da etmez de şimdilik ok diyelim.

Martinelli gelse çılgın bir performans beklemem, ha yaşı genç vs çok da yanlış iş olmaz ama Martinelli bu muymuş laflarını çok duyarız, spektaküler bir adam değil çünkü, iyi bir takım oyuncusu formda olduğunda.

Hele de 10 numarasız Martinelli, Sane, Barış hattı ne kadar verimli olur muamma.

Geri
Üst Alt