Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezekiel nerede şimdi. O çocuktan çok ümitliydim ben

YAĞIZ ‏@Senfo10 6 dk.6 dakika önce
Damiao ilgilenilen bir adam, menajer önerisi, bakıyor bizimkiler.

"14 tane yabancı var,Orta sahada Şamil,bekiri oynatıyor.Birde Gs'den bilali istiyor.Başkan olsam hamza hamzaoğlu'nu ilk maçta KOVARIM !"

Hahaha

Bursa taraftarı Hamza için yazmış

Acının rengi olmaz...

Damiao'nun videoların bakıyorum 10dkdır...

Kesinlikle bizim aradığımız adam değil. Dümdüz bir oyuncu. Pamuk gibi Brezilya liginde bile aham şaham işler yapmamış. Bizim ligde ayağını eline verirler...

Hayal kırıklığı olur ve yine Burak'a kalırız..

Umarım olmaz. Tek bunu mu bulmuşlar Allah aşkına. Koskoca Avrupada golcü mü yok aga?

Son 5 yilda 3 yonetim degisti ama ona ragmen twitter'da surekli ayni kisiler transferle ilgili birseyler yaziyorlar :D

Damiao yu almayi becerebileceklerini sanmiyorum ama gelirse iyi olur..onun yanina bir de yardimci forvet gerek kanat bulabilirsek podolski de gayet iyi gorur o isi..eksiklerimiz ve ihtiyacimiz olan oyuncular belli sag bek e linnes stoper douglas orta saha de jong forvet/sag/sol forvet pato.tabi bir de damiao

Yetistiremedigimizi kim soylemis yetistirdik ama adami yediler resmen.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus vardı geçenki transfer döneminde onun gelmesi lazım buraya donatsın bizi duyumlarla

a.vidal + p.cisse + lavezzi + agger gs icin imkansiz transferler olmamali

bunun yanina kadro derinligi acisindan donk ve damio +kweuke iyi gider

ImageUploadedByTapatalk1450595975.396202.webpImageUploadedByTapatalk1450595990.766988.webpImageUploadedByTapatalk1450596000.586794.webp

Duyumcu dedin mi akla Necati Şen beyefendi gelir. Geçen dönemde çok başarılı duyumlar paylasmisti. Umarım bu dönemde de duyumlarini bizimle paylaşır.

Hadi hayırlara vesile olsun iyi nöbetler herkeze günaydın renktaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt