Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana zenci forvetimi getirin

877646_leo-kweuke.jpg
Bu nasıl bir ba bacaktir nasıl anlatılır

Önemli olan sayi degil kalite. Rotasyon seviyesinde 10 transfer yapmaktansa, 1 tane kaliteli ilk11 oyuncusu almak daha iyi.

Umarim 2014 Ocaktaki gibi bir transfer dönemi gecirmeyiz.

alternatif mi istiyorsun:D

Uef‏a 3 oyuncuya mi izin veriyordu.

Ben sahsen UEFA'da 3 tane nokta atisi transfer yapsak bile en fazla bir tur ilerleyebilecegimizi düsünüyorum ne yazik ki.

Takimin o kadar defosu var ki, 3 taneyi gectim 2 tane bile adam akilli futbolcu alamaz bunlar bence.

Biz yine kanat oyuncusu almayacağız bence

Bence de. Yasin gol falan atti, Olcan da iyiye gittigi icin bu sorun gözardi edilecektir yine.

Ayrica Denizli'nin Tariki oynatmasi sonradan Tariki cikartip orada önce Jose sonra da Semihi oynatmasi falan yönetime bir mesajdi. Yani (umuyorum ki) sag bek alinir. Bakalim hangi yeni cöpler kadromuza dahil olacak.

Dünyanin en iyi takim savunmasina bile sahip olsak, 2 metre öteden emaneten savunma yapan Sabri, Semih ve Baltayla amatör takima bile kolay pozisyon veririz.

bu takımın 1. önceliği DMC sonra stoper sonra forvet sonra sağ bek sonrada bir kanat oyuncusudur. Transfer bu önceliğe göre yapılmalıdır. her maç 3-4 gol atıp bı hallerde olmak üzücü.

Şansal Büyüka'ya güvenilir mi bilmiyorum ama minimum Sağ bek , Orta saha ve Kanat alınacak demişti

Önemli olan vasat 4-5 topçu almak yerine 1 tane kaliteli isim almak değil. O kadar kolay değil.

Çok kritik bir dönemdeyiz ve o 4-5 topçunun mümkünse tamamı kalite olmalı. Özellikle orta saha amatörlüğe gelmez, kalite lazım. Rode umarım gerçektir. Donk ancak yedek olur bu takımda.

Önemli olan vasat 4-5 topçu almak yerine 1 tane kaliteli isim almak değil. O kadar kolay değil.

Çok kritik bir dönemdeyiz ve o 4-5 topçunun mümkünse tamamı kalite olmalı. Özellikle orta saha amatörlüğe gelmez, kalite lazım. Rode umarım gerçektir. Donk ancak yedek olur bu takımda.
Beklentilerim cok düsük. Bu yönetimin 1 tane bile nokta atisi transfer yapacagina inanmiyorum.

Ben sahsen UEFA'da 3 tane nokta atisi transfer yapsak bile en fazla bir tur ilerleyebilecegimizi düsünüyorum ne yazik ki.

Takimin o kadar defosu var ki, 3 taneyi gectim 2 tane bile adam akilli futbolcu alamaz bunlar bence.

Bence bizim en büyük sorunumuz kondisyonumuz az. Onu çözerse, 3 tane as 11 gelirse. Ched Denayer beraber oynarsa, Gross durursa Burak Çin'e giderse, Yari final'i görüyorum:D

Bende güvenmiyorum bunlara da neyse:D

Son düzenleme:
Bence bizim en büyük sorunumuz kondisyonumuz az. Onu çözerse, 3 tane as 11 gelirse. Ched Denayer beraber oynarsa, Gross durursa Burak Çin'e giderse, Yari final'i görüyorum:D

Ohooo oglum su dediklerine bak ya, sayisal oynayalim onun ihtimali daha yüksek o dediklerinin gerceklesmesinden bence :asd:

Ohooo oglum su dediklerine bak ya, sayisal oynayalim onun ihtimali daha yüksek o dediklerinin gerceklesmesinden bence :asd:

Hepsi olabilecek şeylerde yönetim ve Denizli'ye fazla güvenmiyorum.:(

Dursun'un bizi g.t etmesini bekleyecegiz.

Son düzenleme:
Genoa, Susoyu 2017ye kadar satin alma opsiyonuyla kiraladi. Top tasiyici kanat sorunumuzu rahatlikla cözerdi.

Yazin avrupa sampiyonasi var e turkiyenin gorunurde en buyuk golcusu burak oldugundan ara transferde bir yere gitmez. Ondan daha iyisini alip kopekler gibi calismasini saglamak gerekir.
Yazin belki bi patlama yapar mal bir kulube iteleriz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt