Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Biz yine kanat oyuncusu almayacağız benceAllahini seven bu takima bir sag bek, bir ön libero, bir kanat bir de forvet alsin (forvet iki tane olsa daha iyi olur).
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz yine kanat oyuncusu almayacağız benceAllahini seven bu takima bir sag bek, bir ön libero, bir kanat bir de forvet alsin (forvet iki tane olsa daha iyi olur).
Biz yine kanat oyuncusu almayacağız bence
Bu nasıl bir ba bacaktir nasıl anlatılırBana zenci forvetimi getirin
![]()

Allahini seven bu takima bir sag bek, bir ön libero, bir kanat bir de forvet alsin (forvet iki tane olsa daha iyi olur).
alternatif mi istiyorsun
Uefa 3 oyuncuya mi izin veriyordu.
Biz yine kanat oyuncusu almayacağız bence
Dünyanin en iyi takim savunmasina bile sahip olsak, 2 metre öteden emaneten savunma yapan Sabri, Semih ve Baltayla amatör takima bile kolay pozisyon veririz.
Beklentilerim cok düsük. Bu yönetimin 1 tane bile nokta atisi transfer yapacagina inanmiyorum.Önemli olan vasat 4-5 topçu almak yerine 1 tane kaliteli isim almak değil. O kadar kolay değil.
Çok kritik bir dönemdeyiz ve o 4-5 topçunun mümkünse tamamı kalite olmalı. Özellikle orta saha amatörlüğe gelmez, kalite lazım. Rode umarım gerçektir. Donk ancak yedek olur bu takımda.
Ben sahsen UEFA'da 3 tane nokta atisi transfer yapsak bile en fazla bir tur ilerleyebilecegimizi düsünüyorum ne yazik ki.
Takimin o kadar defosu var ki, 3 taneyi gectim 2 tane bile adam akilli futbolcu alamaz bunlar bence.
Bence bizim en büyük sorunumuz kondisyonumuz az. Onu çözerse, 3 tane as 11 gelirse. Ched Denayer beraber oynarsa, Gross durursa Burak Çin'e giderse, Yari final'i görüyorum![]()

Demek istediğim hayat bu.Ohooo oglum su dediklerine bak ya, sayisal oynayalim onun ihtimali daha yüksek o dediklerinin gerceklesmesinden bence![]()
Ohooo oglum su dediklerine bak ya, sayisal oynayalim onun ihtimali daha yüksek o dediklerinin gerceklesmesinden bence![]()
gecen yaz acdıydım konusunu,bizim taraftar cok severdi gelse idi,yazık olduGenoa, Susoyu 2017ye kadar satin alma opsiyonuyla kiraladi. Top tasiyici kanat sorunumuzu rahatlikla cözerdi.