Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodriguez, hamit, umut, sabri

bunlar ile devra arasi yollar mutlaka ayrilmali. yer kaplamaktan ve masraf olmaktan baska bir ise yaramiyorlar.

Haldun Üstünel gibi büyük kulüplerle is yapmayi becerebilen yöneticimiz olsaydi o kadar sorun yasamazdik

Mbia > Donk diyenler

Bu kıyası Dünya üzerinde yapıp üstelik Donk daha iyi diyebilecek kadar futbol fıkaralarının olduğu ülkeye Türkiye denir!!

Mbia yı dünyada herkes tanırken ve sıfır bonservisi varken , haftalarca Trabzona gitmemek için ayak direrken ve tam o sırada Melo gidicem diye mırın kırın ederken, bu adamı almayıp şimdi bu suçu Hamzaya atan çapsıza da Dursun özbek denir!!

Donk kim ? Bir de dünyada futbolun sevildiği bir ülkede Mbia kim diye bir sori bir de donku sor bakalım ne diycekler ? Adam kaç kez UEFA kupasını almış takımın banko ön liberosu be kardeşim!! Bu adamla Donku hangi kafa karşılaştırabilir ya?

3 m euro forvet bulunur bu hakkaten yerli sevgisi

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24 31 sn.32 saniye önce
G.Saray, Muhammet Demir için Gaziantepspor'a Emre Çolak + 3 Milyon Euro teklif etmeye hazırlanıyor. (Skorer)

Bi bitmediler ya, kronik sakat herifi getirin rahatlayın.

Bok var sanki de hep dandik ligimizin futbolcularının peşinde koşuyoruz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

zaten emreç ve jose ayni yasta, ayni tecrübeye sahip

futbol zekaniz yine belli oluyor

yabanci diye rodriguez'e tapanlara sasiriyorum. emre Kadar faydasini göremedik.

Emre 24 yaşında. Rodriquez 20 !

Emre yıllardır fiziği ve futbolu dirhem gelişmedi.

Emre bir beyni olmadığını milyon kere kanıtladı.

Emre altyapımızın Semih, Aydın Yılmaz, Sabri ve diğer %90 ı gibi dirhem gelişemediğini kanıtlamış bir diğer ismi sadece.

Rodriquez gelecek adına ışık verdi maçlarda. Dün hariç. Ama dün bir extra isteksizlik vardı. Bunun ne olduğunu ben de merak ediyorum.

Rodriquez Bruma ile aynı yaşta hatta 6 ay falan daha küçük.

Brumaya 12 milyon euro ödendi. Rodriqueze 0 euro!!

Bunlara tahammül edilmezse 30 yaşındaki çöplere milyonlarca euro verilmeye devam edilirse bu kulüp bir daha en fazla yeni Mustafa Sarpları almaya başlayacak Türkiyeden!!

Emre 24 yaşında. Rodriquez 20 !

Emre yıllardır fiziği ve futbolu dirhem gelişmedi.

Emre bir beyni olmadığını milyon kere kanıtladı.

Emre altyapımızın Semih, Aydın Yılmaz, Sabri ve diğer %90 ı gibi dirhem gelişemediğini kanıtlamış bir diğer ismi sadece.

Rodriquez gelecek adına ışık verdi maçlarda. Dün hariç. Ama dün bir extra isteksizlik vardı. Bunun ne olduğunu ben de merak ediyorum.

Rodriquez Bruma ile aynı yaşta hatta 6 ay falan daha küçük.

Brumaya 12 milyon euro ödendi. Rodriqueze 0 euro!!

Bunlara tahammül edilmezse 30 yaşındaki çöplere milyonlarca euro verilmeye devam edilirse bu kulüp bir daha en fazla yeni Mustafa Sarpları almaya başlayacak Türkiyeden!!
Bugün döktürüyorsun ağabey. Katılıyorum. Emre'nin bir faydasını görmedik.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Bugün döktürüyorsun ağabey. Katılıyorum. Emre'nin bir faydasını görmedik.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Bu tip Emre gibi oyunculara sabretmeye ben varım. Ama yıllar geçti olmuyor ise de makul bir fiyata satıp ondan para kazanmasını ve belki başka, baskısı daha az olan kulüpte gelişmesini sağlamalıyız.

Rodriquez de aynı. Adam bizim şu benfica U19 undan 11 yiyen sözde futbol takımı oyuncularından 2 yaş büyük sadece!! Adama para ödemedik. Ne bekleniyor ben anlamıyorum. Takımda her pozisyon uçuyor da, bir bu Jose takımı CL de final oynama şansını kaybettiriyor gibi eleştiriliyor.

Jose pisman bence o yuzden isteksiz. Devre arasi kesin gitmek isteyecektir haberlerini duyariz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya kimse hakaret olarak algılamasın ama Emre gördüğüm en gerizekalı futbolculardan biri. Niye gerizekalı?

Çünkü kendisinde Allah vergisi bir yetenek var ve bunu değerlendirmiyor ve yeteneğine ihanet diyor, bu yüzden de benim gözümde gerizekalıdır. Iddia ediyorum yetenek olarak Emre Arda'dan daha iyi ama işte ne beyin var ne de futbol sevgisi ve yaptığı işe saygısı.

Hatta daha ileri gidiyorum Emre son 10 yılın Türkiye deki HÂLÂ en yetenekli futbolcusu, ne Ozan Tufan ne Salih Uçan ne bilmem kim. Emre bunları donunda sallar ama mental olarak o kadar zayıf ki gerçekten inanılır gibi değil. Döve döve adam etmek diye bir deyim var ya işte Emre tam bu deyimin örneği, bunu döve döve adam edeceksin.

Aklı varsa biraz çalışkan olmaya bakar ve takım ayırt etmeden yurtdışına gider derhal. Yoksa bu gidişle sonu Aydın abisine benzer.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bu tip Emre gibi oyunculara sabretmeye ben varım. Ama yıllar geçti olmuyor ise de makul bir fiyata satıp ondan para kazanmasını ve belki başka, baskısı daha az olan kulüpte gelişmesini sağlamalıyız.

Rodriquez de aynı. Adam bizim şu benfica U19 undan 11 yiyen sözde futbol takımı oyuncularından 2 yaş büyük sadece!! Adama para ödemedik. Ne bekleniyor ben anlamıyorum. Takımda her pozisyon uçuyor da, bir bu Jose takımı CL de final oynama şansını kaybettiriyor gibi eleştiriliyor.
5m€ ödenen tarık çamdalı göndermeyen kulübün taraftarı bu rodriguez'e laf etmemeli bence. Para ödenmedi sonuçta, ne bekliyorlar ki? üstelik para ödenenlerin çoğu bile çöp.

Galatasaray, Hoffenheim’ın ön liberosu Polanski ile Ausburg’un golcüsü Bobadilla’yı transfer gündemine aldı. (Fourfourtwo)

Tanıyan var mı bu arkadaslari?Bobadilla'yi az buçuk izlemiştim yıllar evvel Gladbach'ta.Polanski hakkında hiçbir fikrim yok.

Galatasaray, Hoffenheim’ın ön liberosu Polanski ile Ausburg’un golcüsü Bobadilla’yı transfer gündemine aldı. (Fourfourtwo)

Tanıyan var mı bu arkadaslari?Bobadilla'yi az buçuk izlemiştim yıllar evvel Gladbach'ta.Polanski hakkında hiçbir fikrim yok.

Polanski cok sacma bir hamle olur ama Bobadilla tam aradigimiz kan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt