Mahmut Emre Dündar
Sarı Üye
- 21 Haziran 2015
- 169
- 0
- 476
Bonuslarla birlikte 5.2 milyon euro oluyo Şampiyonlar Ligine katilirsa suan liderler ilk üçün katılacağı düşünülürse kesin gibimelodan nasıl 5 bucuk alıyoruz anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonuslarla birlikte 5.2 milyon euro oluyo Şampiyonlar Ligine katilirsa suan liderler ilk üçün katılacağı düşünülürse kesin gibimelodan nasıl 5 bucuk alıyoruz anlamadım
Juve, sampiyon olacak gibi görünüyor. Napoli, her türlü ilk3te bitirir. 2.yarida Fiorentina, Roma, Milan, Juventus ve Lazio deplasmanlari var. Mancini faktörü de var. 3lük icin Roma ve Fiorentina gibi rakipler var. Cok zor olacak.
Rode transferi imkansiz. Bayern, bu kadar sakatlik sorunu varken birakmaz. Biraksa bile Turkiye Ligine gelmeden önce, isteyeni cok olur. Wolfsburg, Leverkusen seviyesinde bir takima gider. Juve, cift forvetle oynuyor. Zazayi bu yüzden alternatif olarak tutmak isteyebilirler. L.Adrianonun kiralanmasi bence daha olasi. Takimi tek kulvarda oynuyor ve cok fazla alternatif var.
ikinci yarı için 11 kursana bize şöyle olabilitesi olan transferlerle falan
Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole
Suarez Selcuk
Laxalt Sneijder Poldi
L.Adriano
mario suarezmi
Evet, Fiorentinada yedek, Vecinoyu kesemez. Cok az süre aliyor. Normal sartlarda Suarezi fazla begenmem ama mevcut sartlarda daha iyisini alamayiz zaten.
Suarez daha kolay bir transfer olur. Fiorentinada maasi da yüksek.ben sezon başı düşünüyodum aslında onu şimdi alsak iyi olur
benim şuanda esas istediğim adam bradley
abdde torontoda oynuyo heralde getirebilirmiyiz acaba
Suarez daha kolay bir transfer olur. Fiorentinada maasi da yüksek.
fiorentinada niye oynayamadı,önündeki oyuncu daha iyi olduğu içinmi
atlde arda-koke-suarez-gabi oynuyodu
bizde hasan-emre-suat-okan gibi bi orta sahada
ikili orta sahaya geçincemi bocaladı
suarez-x gibi
Saftig dönemirerere rarara samsun antep antalya : ) aynısını bjk ve fener yaşayacak.2 haftalık puan kaybı bile yeter.arenada yenilecekler nasıl olsa.
Burak-Çin-10 m euro
Selcuk-Çin-6 m euro
Chedjou-Çin-6 m euro
Semih-Çin-5 m euro
=27 m euro
Donk - 2 m euro
N'Diaye - 8 m euro
Remy - 10 m euro
Carillo - 4/5 m euro
Agger - 1 m euro
=26 m euro
Bu N'Diaye bir ara Bursa'da oynuyan eleman mi? 8 milyon ediyormu o ya. Dedigin adamlar o fiyatlara gidip bu oyuncular alinirsa yine bir 2011-2012 yenilenmesi yasar takim ve buna ihtiyacimiz var artik.
Burak-Çin-10 m euro
Selcuk-Çin-6 m euro
Chedjou-Çin-6 m euro
Semih-Çin-5 m euro
=27 m euro
Donk - 2 m euro
N'Diaye - 8 m euro
Remy - 10 m euro
Carillo - 4/5 m euro
Agger - 1 m euro
=26 m euro
İyi güzel de cinlilerin gözleri tamamen çekik değil.O fiyatlara satmamiz imkânsız.O paraları verirlerse Sabri,Umutu'da bonus veririz.Geriye yaslanip yeni yapılanmanın hayallerini kuraririz rahat rahat.Burak-Çin-10 m euro
Selcuk-Çin-6 m euro
Chedjou-Çin-6 m euro
Semih-Çin-5 m euro
=27 m euro
Donk - 2 m euro
N'Diaye - 8 m euro
Remy - 10 m euro
Carillo - 4/5 m euro
Agger - 1 m euro
=26 m euro
8 ndiaye için çok değil mi daha iyisi alınır çok çok daha iyi hatta
Selcuk'u Çin'e kastıktan sonra ondan gelen para ile alınır iste.
Sonuc olarak Selcuk'tan hem tempo hem teknik olarak 3-4 gömlek üste futbolcu.
bu yasta bu paralara daha iyisini alamayız bence..
İyi güzel de cinlilerin gözleri tamamen çekik değil.O fiyatlara satmamiz imkânsız.O paraları verirlerse Sabri,Umutu'da bonus veririz.Geriye yaslanip yeni yapılanmanın hayallerini kuraririz rahat rahat.