Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Football Manager de oyuncuyu takima mi kazandirdin renktas
bitmis,hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Football Manager de oyuncuyu takima mi kazandirdin renktas
Adnan Sezgin 3 milyon euro ya Bony i önerdiler ama biz 5 milyon euro ya romanya gol kralını aldık demişti.bitmis,hayırlı olsun
Adamın hayatı kurtuldu City veya Chelsea den biri transfer edecek 1 aydır izleniyor her maçCheikh Ndoyeadamın bütün kariyeri Fransa ligue 2 ve ulusal liginde geçmiş.Ligue 1 de ilk sezonu ilk yarının 11 ine girmiş.Helal olsun adama.Her zaman derim ligue 2 futbolcu deposu muhakkak orayı takip etmek lazım.Özellikle ligue 2 hatta ulusal ligdeki afrikalıları takip edeceksin.Yabancı sınırı yokken 3-4 tane olta atmanın kimseye sıkıntısı olmaz ama bunu yapacak zihniyet yok bizde.Bir de fransa yani
ön liberoda iki tane afrikalı olacak duman ederiz bu ligi ama bir tane bile getiremiyoruz
adnan sezgine bacagim girsin
o malda cok zarar verdi kulübe
bouzidler barussolar leo franco filan,bunlari unutmam mümkün değil
Adamın hayatı kurtuldu City veya Chelsea den biri transfer edecek 1 aydır izleniyor her maç
Envoyé de mon Sony Z3
AslanStatistic @StatisticsGS 8 dk.
Mustafa Denizli,Denayer'i beğenmediği
kayayi mi begeniyormush
Cok klas topcu, o kisa boyuna ragmen forvet hattinda rakip defansi maf eder.Arap topçu sevmem ve önermem ama Ben Yedder iyi topçu keşke alabilsek
Envoyé de mon Sony Z3
Federico Fazio nasıl olur 10 milyon A gitmişti Sévilla dan sığır gibi 1.96 boy varCok klas topcu, o kisa boyuna ragmen forvet hattinda rakip defansi maf eder.
Sevilla daki ilk zamaninda begenirdim ama son yillarda o beklenen patlamayi gosteremedi, belki bizim takimda fark yaratir ama bilmiyorum. O kadar paraya asla almam o ayri bir konu, defans icin okadar para baymaya gerek yok gidip 1-2 milyon euro ya Milan dan Alex i al o da o isi gorur bence bizde.Federico Fazio nasıl olur 10 milyon A gitmişti Sévilla dan sığır gibi 1.96 boy var
Envoyé de mon Sony Z3