Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Football Manager de oyuncuyu takima mi kazandirdin renktas

bitmis,hayırlı olsun

Red&Yellow@Ataqoz 3 sa.3 saat önce
"Wilfried Bony Aslan'a göz kırptı..."
Ayrıntılar geliyor
1f61d.png

Cheikh Ndoye :D adamın bütün kariyeri Fransa ligue 2 ve ulusal liginde geçmiş.Ligue 1 de ilk sezonu ilk yarının 11 ine girmiş.Helal olsun adama.Her zaman derim ligue 2 futbolcu deposu muhakkak orayı takip etmek lazım.Özellikle ligue 2 hatta ulusal ligdeki afrikalıları takip edeceksin.Yabancı sınırı yokken 3-4 tane olta atmanın kimseye sıkıntısı olmaz ama bunu yapacak zihniyet yok bizde.Bir de fransa yani :D ön liberoda iki tane afrikalı olacak duman ederiz bu ligi ama bir tane bile getiremiyoruz
Adamın hayatı kurtuldu City veya Chelsea den biri transfer edecek 1 aydır izleniyor her maç

Envoyé de mon Sony Z3

adnan sezgine bacagim girsin

o malda cok zarar verdi kulübe

bouzidler barussolar leo franco filan,bunlari unutmam mümkün değil

Muslera

Foket ched denayer carol

Donk selcuk

Poldi Sneijder Mirallas

Batshuayi

adnan sezgine bacagim girsin

o malda cok zarar verdi kulübe

bouzidler barussolar leo franco filan,bunlari unutmam mümkün değil

Adnan sezgin ve bülent tulun hangi yönetime girdiyse takım o sezon geriye gitmiştir.Hem transfer anlamında hem oyun anlamında Adnan polatı sevmem ama onun döneminde adnan sezgin yoktu.Kewell lincoln falan bir girdi yönetime 3.lig topçuları geldi.

Ünal aysal dönemi de Ali dürüst A.Albayrak ile gayet iyi götürdü.Ertesi sezon yönetime tulun girdi.Yapılan transferler burdisso ontivero veysel falan.

AslanStatistic ‏@StatisticsGS 8 dk.
Mustafa Denizli,Denayer'i beğenmediği ve A2 takıma gönderdiği iddaa edildi. Denayer'in ise City'e dönebileceği belirtildi.

şerefsiz aslanstatistic 10 dakka önce yazıp sildi şimdi

napıyo bu orman çocukları

uyuz oluyorum bu itlere

Adamın hayatı kurtuldu City veya Chelsea den biri transfer edecek 1 aydır izleniyor her maç

Envoyé de mon Sony Z3

İşte işin ilginci adam 30 yaşına gelmiş daha yeni keşfediliyo :D bunca sene görülmemiş olması tuhafıma geldi.Ama adam da patlama yapmış resmen.Bir ön libero için gol ve asist sayıları baya baya yüksek sayılabilir.3-4 sene daha üst düzey oynar

Arap topçu sevmem ve önermem ama Ben Yedder iyi topçu keşke alabilsek

Envoyé de mon Sony Z3

El shaarawy genoa ve bologna ile görüşüyormus

Envoyé de mon Sony Z3

Federico Fazio nasıl olur 10 milyon A gitmişti Sévilla dan sığır gibi 1.96 boy var

Envoyé de mon Sony Z3
Sevilla daki ilk zamaninda begenirdim ama son yillarda o beklenen patlamayi gosteremedi, belki bizim takimda fark yaratir ama bilmiyorum. O kadar paraya asla almam o ayri bir konu, defans icin okadar para baymaya gerek yok gidip 1-2 milyon euro ya Milan dan Alex i al o da o isi gorur bence bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt