- 16 Haziran 2010
- 208.741
- 162.430
- 6.838
Hollanda ekolu geliyor :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda da yasiyorum, soyle deyim, gecen sezonki performansi ile Hollanda milli takima kadar yukselmisti ve Ajax lilar cok buyuk bir beklentiye girmisti.Burada dediğine göre Hollanda'da yaşıyorsun ne düşünüyorsun peki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son Dakika ozet gecelim yeni uykudan cikan arkadaslara, Donk ile 2.5 yillik on-protokol yapilmis, van Rhijn a da 3.5 yillik sozlesme teklif etmisik bugun.
Izlemeyenler bos bos yorum yapmasin.
Gayet iyi sag bek'tir van rhijn.
Ajax egitimi almis olmasi bile yeterli
izleyemedik doğru cünkü adam ajaxta bile yedek
Bilmiyorum ama Hollanda da tum medya kanallarinda son dakika geciyor, teklif yeni yapilmis ama bu saatte mi yapildi oglende mi yapildi o kadarini bilemicem..Benim anlamadım saat 1-2 de niye demeç çıktı ajax tarafından.
Haber sitesi mi bekledi
Hollanda da yasiyorum, soyle deyim, gecen sezonki performansi ile Hollanda milli takima kadar yukselmisti ve Ajax lilar cok buyuk bir beklentiye girmisti.
Bu sezon ne olduysa bi turlu o gecen sezonki performansini yakalayamadi ve yedek oldu, Ajax lilar da buna anlam veremiyor noldu bu cocuga diye,
eger Galatasaray 3 milyon euro verecekse hemen satilsin diyorlar suanda..
Gecen sezon her Mac oynadi,bu sezon ise kenneth'in yuksek performansindan dolayi yedek kaldi
o zaman biz kenneth değil de niye bunu alıyoz