Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda ekolu geliyor :asd22:

sonra neden yıllardır sabri oynuyor denir, galatasarayı soyan bir çete var ve bu çete bütün hurdaları toplar sonuç olarak sahada yine sabri oynar.. yazık,Galatasaray tamamen iflas etmişdir.

Galatasaray'ın transfer ettiği iddia edilen sağ bek Ricardo van Rhijn bu sezon Ajax'ta 404 dakika forma şansı buldu. (4 lig/1 kupa/3 avrupa)

images

Ya arkadas niye boyle surekli ya cikarsa transferlerinin pesinden kosuyoruz. Sezon basi maxi gibi kendini kanitlamis adama verecegin yillik 2.500 ile 3 sene 7.5 milyon dolardan halledecektin. E buna verecegin para 3 milyon dolar mal degil en kotu 1-1.5 isteyecek 3 senede ayni bok ayni para ne idugu belli degil. Lan hadi 500 bin dolar falan olsa 500binde kendi ooo yedek en azindan denenir diyecegiz. Adamin hic bir numarasi yok. Sozlesmesi bitecek bir ton sag bek varken gidip en sacma tercih yapma malligi cidden artik siyirma noktasina geldim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizli denen dede futbolu unutmus burayı ne zannediyor acaba

ben daha çok donk ile 2.5yıllık kontrata sevinirim en azından gidip 4-5 senelik yapılmamış

Dursun'un Allah bir lafından başka hiçbir şeye inanılmayacağı bu gece belli oldu daha beş saat önce özlenen takım olacak dedi Hamza çapsız ama dursun sen çapsız Olmayı bırak futbol fakirisin hani iyi transferler Hamza yaptırmıyordu günahım kadar sevmediğim Hamza'yı savunur pozisyonuna düşürdün ya sana bir şey demiyorum büyük başkan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burada dediğine göre Hollanda'da yaşıyorsun ne düşünüyorsun peki

Hollanda da yasiyorum, soyle deyim, gecen sezonki performansi ile Hollanda milli takima kadar yukselmisti ve Ajax lilar cok buyuk bir beklentiye girmisti.

Bu sezon ne olduysa bi turlu o gecen sezonki performansini yakalayamadi ve yedek oldu, Ajax lilar da buna anlam veremiyor noldu bu cocuga diye,

eger Galatasaray 3 milyon euro verecekse hemen satilsin diyorlar suanda..

Benim anlamadım saat 1-2 de niye demeç çıktı ajax tarafından.

Haber sitesi mi bekledi
Bilmiyorum ama Hollanda da tum medya kanallarinda son dakika geciyor, teklif yeni yapilmis ama bu saatte mi yapildi oglende mi yapildi o kadarini bilemicem..

Hollanda da yasiyorum, soyle deyim, gecen sezonki performansi ile Hollanda milli takima kadar yukselmisti ve Ajax lilar cok buyuk bir beklentiye girmisti.

Bu sezon ne olduysa bi turlu o gecen sezonki performansini yakalayamadi ve yedek oldu, Ajax lilar da buna anlam veremiyor noldu bu cocuga diye,

eger Galatasaray 3 milyon euro verecekse hemen satilsin diyorlar suanda..

Bizdeki Emre çolak değil mi

Hadi eboue-maxi gibi ismini belli etmis adamin olur yedeklersin 21 yasinda genc yetistiririm yalanina erisirsin kendini kandirirsin falan. Bos lan bos kimse yok orada. Carole bise dedik mi tellesin performansi artar iyi olur dedik sabri lan ordaki adam sabri

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nöbet kaynamaya başladı Cezalı üye sayısı çarşambaya kadar iki katına çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt