- 16 Haziran 2010
- 208.758
- 162.442
- 6.838
Hollanda dan van Rhijn, Tannane haric de Haller i alsak Utrecht den iyi olur ama galiba Leandro Damiao ile anlasmak uzeriyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek kişilik seksten bıkmadın mı renkdaş?Yabanci kaynakli son dk haberleri > Sex
~tap
Devre arasi transfer bütcemiz 12 milyon euroymus. Bu parayi gecen yaz harcasak, simdi ligde liderdik, Sampiyonlar Liginde de muhtelen gruptan cikmistik. Simdiden CL, lig perfonmans, tribün geliri olmak üzere yaklasik 100 milyon TLyi kaybettik.Sampiyonluk sansimiz cok düsük. Eger gelecek yil CL futbolu olmazsa, cok daha fazlasini kaybedecegiz.
![]()
Dalga geciyorlar resmen, burda halen savunanlar var. Yok neymis Sabri'den daha iyimis. Galatasaray'in kriteri Sabri mi?
Benim actigim nobet hareketli cikar :asd22:
Mike Verweij
@MikeVerweij
En @GalatasaraySK heeft zich ook officieel bij @HeraclesAlmelo gemeld voor Oussama Tannane #Heracles
iddialar dogru galiba.ne dio bu @Alper Altun
Bize star potansiyelli bir adam lazım
O yüzden Edmilson Juniorr
Bi getiremedşn renktaş bende çok beğendim yazdan beri söyliyip duruyom süper adam süper
Telegraaf de Hollandanin bütün oyuncularini bize transfer edecek. Güvenilir mi?
Tek kişilik seksten bıkmadın mı renkdaş?
t★p★t★p★
hollanda ligin tüm çöplerini toplaycaz bu gidisle
dostum geçen yıl hollanda liginin en iyi oyuncusu memphis depaay şuanda manuda yokları oynuyor. bence önyargılı olmamak lazım. takım ile oyuncunun kanı uyuşursa sıkıntı olmaz. bekleyip görelim.