Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda dan van Rhijn, Tannane haric de Haller i alsak Utrecht den iyi olur ama galiba Leandro Damiao ile anlasmak uzeriyiz.

Devre arasi transfer bütcemiz 12 milyon euroymus. Bu parayi gecen yaz harcasak, simdi ligde liderdik, Sampiyonlar Liginde de muhtelen gruptan cikmistik. Simdiden CL, lig perfonmans, tribün geliri olmak üzere yaklasik 100 milyon TLyi kaybettik.Sampiyonluk sansimiz cok düsük. Eger gelecek yil CL futbolu olmazsa, cok daha fazlasini kaybedecegiz.

Meloyu tutsak, Kevin için 25 bin euroya kıyıp özel uçakla sabahtan herifi getirmiş olsak, Gignaca da sıfır bonservis ve maaş olarak 3.5 milyon euro yıllık ödemiş olsak bugüne göre bonservis olarak extra sıfır lira ödemiş olacaktık toplamda ve banko liderdik bugün.

869bd355ed4cc87a70d5dcaedf945e5d.jpg

Dalga geciyorlar resmen, burda halen savunanlar var. Yok neymis Sabri'den daha iyimis. Galatasaray'in kriteri Sabri mi?

Karşıt tepkilerde var ama.. 3 milyonu az bulan.

Van Rhijn ilk başta kurban gittiği daha büyük yetenek ve 2-3 sene sonra burda herkesin ismini ezberleyeceği: Kenny Tete'dir

Şahsi fikrim: şu yönetim ve yoklukta Van Rhijn gibi genç ve potansiyeli olan topçuyu makul fiyata getirmek mantıklı...

Telegraaf de Hollandanin bütün oyuncularini bize transfer edecek. Güvenilir mi?

Hollandadan kanat alinmaz. Çok nadir iyi çıkar. Ligin defanslari okadar berbatki kazımin bile acayip istatistikleri vardı

Tannane, tam anadolu takımında oynayıp büyük maçlarda yıldızlaşan topçu ismi. :P

Yalnız 14 maç 9 gol kanat oyuncusu için bayağı etkileyici her ne kadar Hollanda ligi bile olsa.

dostum geçen yıl hollanda liginin en iyi oyuncusu memphis depaay şuanda manuda yokları oynuyor. bence önyargılı olmamak lazım. takım ile oyuncunun kanı uyuşursa sıkıntı olmaz. bekleyip görelim.

kuytun top scorer oldugu ligi fazla abartmamak lazim diye düsünüyorum

ilgilendigimiz oyuncu van rhijn ve tanane

van rhijn yillardir o beklenen patlamayi yapamayan oyuncu

tanane'de mental sorunu olan oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt