Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 mevkide eksik varken bunu yapamazsın malesef

5 mevkiyi hollanda liginden gelen yetenekler mi kapatacak?

Zaten kulüpler devre arasi genelde iyi oyuncularini satmaz

12m avro 4-5 tutup tutmayacagi belli olmayan oyunculara harcamak yerine söyle, Caceres, Remy tarz oyuncuya harcanilmasini tercih ediyorum.

Sezon sonuna kadar

-------Remy-------
Poldi - Sneijder - Yasiin/José
---Selçuk--Donk-----
Carole-Hkb/Ched--Denayer--Caceres
----------muslera----------
​
idare eder diye düsünüyorum.

Takimda fark yaratacak oyuncu lazim ve Caceres ve Remy gibi oyuncular bu profile uyuyor. Tanane ve Van Rheijn uymuyor.

transferleri Sneijdere sorsunlar sadece

Mal mal herifleri dolduracaklar yine takıma.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

12m avro 4-5 tutup tutmayacagi belli olmayan oyunculara harcamak yerine söyle, Caceres, Remy tarz oyuncuya harcanilmasini tercih ediyorum.

Sezon sonuna kadar

-------Remy-------
---Selçuk--Donk-----
​

Takimda fark yaratacak oyuncu lazim ve Caceres ve Remy gibi oyuncular bu profile uyuyor. Tanane ve Van Rheijn uymuyor.

caceres son 2 sezon jem karacan kadar maça çıktı riskli transfer iyi araştırmak lazım ayrıca sağ bek değil kendisi,loic remy'i tannane rhijni alırken kiralık olarak alabiliriz
ben wieli çok çok istiyordum hala da istiyorum ama mali olarak sıkıntı varsa rhijn kötü transfer değil bence.

Yarmolenko
Agger
Mexes
Debuchy
Ashley Cole
Tioté

bunları alalım yeterli

Envoyé de mon Sony Z3

Sezon sonuna kadar

-------Remy-------
---Selçuk--Donk-----
​

aynen katıllıyorum renktas iş yapıcak oyuncu lazım hazır ve tutmus alıp yedekte tutmanın bi anlamı yok bosa para vermenin al ben arfayı al saglam bi forvet en azından bu takım gol atmayı hatırlar arka tarafımızda cok kötü olsada türkiye liginde gol atmak daha önemli sampiyonlukta

Donk'un dışında orta sahaya Nampalys Mendy'i alsak keşke,ona da burada cüce falan yazanlar var,uzman dolu

ozaman bu senede 3-4 tane ne oldugu belirsiz genc alalım paraları sacıp tutmazlarsa yazın deneriz yine sansımızı olur mu ?
Ne oldugu belirsiz genc diye birsey yoktur futbolda. Bu sadece bizim ülke'de vardir cünkü kendi ligimiz disinda futbol takip etmiyor cogu. Futbolu biliyorsan dogrulari secersin. Bunu teknik ekip basaramiyorsa cekip gitsin. Ama artik diger takimlarin cöplerini almaktan vazgecmeliyiz.

Hazir oyuncun var zaten elde. Muslera, Sneijder, Podolski.. Bunlara Chedjou'yu ekleyebilirsin.

Tannane gelsin sezon sonu da Bruma döner,Mendy'i de alsak süper olur.Bu geride koşan genç dinamik takımı yüksek kalitede bir santraforla taçlandırmaları lazım

Ne oldugu belirsiz genc diye birsey yoktur futbolda. Bu sadece bizim ülke'de vardir cünkü kendi ligimiz disinda futbol takip etmiyor cogu. Futbolu biliyorsan dogrulari secersin. Bunu teknik ekip basaramiyorsa cekip gitsin. Ama artik diger takimlarin cöplerini almaktan vazgecmeliyiz.

Hazir oyuncun var zaten elde. Muslera, Sneijder, Podolski.. Bunlara Chedjou'yu ekleyebilirsin.
hazır oyuncu var dedigin 3 tane ve bu takımın gol atması icin hazır oyunculardan olusan kaliteli bi hücum hattına sahip olması gerekir peki bu takım deplasmanlarda kac gol pozisyonu üretiyor ve ürettiginin kacı gol oluyor tabi forvetlerimiz umu t ve burak haliyle gol olamıyor yada türkiyede tutan bi tane genc oyuncu transferi söyle haklısın dicem ?

aynen katıllıyorum renktas iş yapıcak oyuncu lazım hazır ve tutmus alıp yedekte tutmanın bi anlamı yok bosa para vermenin al ben arfayı al saglam bi forvet en azından bu takım gol atmayı hatırlar arka tarafımızda cok kötü olsada türkiye liginde gol atmak daha önemli sampiyonlukta

Anlamiyorlar işte.

Takimdaki ciddi eksikleri potansiyeli çok olan ama o potansiyeli göstermeyen oyuncuyla kapatamazsin. Yetenek kalitesini gösterene kadar belki lig biter. Ne anladik? Hiç birşey. Hem Galatasaray gibi şampiyonlugu oynayan ve bir kaç kötü maç sonrasi amatör ilan edilen kulüpte kendini yetenek olarak gelişmek zor.

Sneijder ve Podolski'nin yükünü alan, takima direk katki saglayan adamlara ihtiyacimiz var. Takimda ciddi kalite sorunu var bunu da kendisini henüz gelişterememiş oyuncularla çözemezsin.

Mancini ve Kulüp ayni kafayla katrilyon oyuncu imzalamişti 2 sezon önce. Sonuç? Telles hariç hepsi vasat çikti. Geçiniz..

Son düzenleme:
OptaCan ‏@OptaCan 20 dk.20 dakika önce
75 - 2012-13'ten bu yana Hollanda Ligi'nde en fazla isabetli orta yapan savunma oyuncusu Ricardo van Rhijn (isabeti %25,8). Bindirme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt