- 26 Kasım 2012
- 186.663
- 261.555
- 5.998
Lyon 2 milyon euro artı bonus verdi vermediler bu yaz Sévilla da opsiyonlu kiralamak istemişti ondada satmadılar
Envoyé de mon Sony Z3
kim o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lyon 2 milyon euro artı bonus verdi vermediler bu yaz Sévilla da opsiyonlu kiralamak istemişti ondada satmadılar
Envoyé de mon Sony Z3
Haber gerçekmi bir iki gün içinde görüşüm kendisiyle takım arkadasi ait Benasser benim iyi arkadaşim.
Envoyé de mon Sony Z3
Ait Benasser in abisi iyi arkadaşim çok geldi benim bar a pazar günleri beraber koşuyoruz bazen.leo güney sende ne cevher varmış iki oyuncuda çok kaliteli,ismi duyulacak isimler olurlar..
Tmm soruyom şimdiarkadaşına sorsan![]()
caceres gundemde..sagbek olarak van der wieli istioruz,van rjhıne soguk bakıyomuş yönetim..ha bi de tannane diye genc bi kanadı almak uzereyızBeyler son gelişmeler nedir? Bugün hiç ilgilenemedim işlerim çok yoğundu.
Nancy metz ufak yer çevrem geniş bar islettik az çok herkesi tanırım antreman sahaları bize 1 km anca pazar sabah gitsem lusamba ile reportaj bile yaparım.Futbolcu temsilciliği falan yapmayı niye düşünmüyorsun renktaş Fransa ligi'nin tüm kademelerinde çevre geniş herhalde![]()
Firat Topal @FlyngDtchmn 1m1 minute ago
Tannane Ajax, PSV ve Heerenveen altyapılarından gönderildi. PSV'de psikologa gönderilmişti. Geçen sezon da 3 ay Heracles'ta tedavi gördü.Hollandalı bazı otoriteler onun psikolojik sorunlarının asla tedavi edilemeyeceğini söylüyorlar.Son olarak Tannane bunları, futbolcuların üzerinde çok baskı olmayan Hollanda'da yaşadı. Türkiye'de durum ne olur orası meçhul.
Eleman baya sıkıntılı.
bir duyumcu yazmış,verdiği duyumlar hakkında kolpa ya da doğru diyemiyorum tutturursa anlarız artık,eskiden tanıyan var mı @kudretsenel85
Tannane super oyuncu degilki onu ben iddia etmiyorum zaten
Burada biraz karakter profili cizdik nasil birisidir diye, sende Batuhan olayini ortaya attin. Batuhan hic bir yerde tutulmamis bir oyuncu, dogru duzgun bir sezonu yok yas olmus 25.
Tannane Heracles e transfer oldugundan beri istikrarli bir profil sergiliyor, ve yasi henuz 21. Tutar mi orasini ancak transferi gerceklesirse ve zaman gectikce anlasilir. Ama bu transfere hemen ret cevabi vermenin anlamini bulamiyorum gercekten, tabiki maliyeti normal ise yapilmasi gereken transferdir bana gore. Oyle 5-6 milyon euro luk oyuncu da degildir cunku o paraya daha iyilerini de bulabiliriz yasini da goz onunde bulundurursak.
![]()
Sino'nun menajerlik şirketi , Rhjin'in menajeri de Albers diyolardı , bizim scout ekibi tutarsa yatar üstüne hemen ama menajer şirketi önerisi gibi geldi bana