Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber gerçekmi bir iki gün içinde görüşüm kendisiyle takım arkadasi ait Benasser benim iyi arkadaşim.

Envoyé de mon Sony Z3

Futbolcu temsilciliği falan yapmayı niye düşünmüyorsun renktaş Fransa ligi'nin tüm kademelerinde çevre geniş herhalde :D

leo güney sende ne cevher varmış iki oyuncuda çok kaliteli,ismi duyulacak isimler olurlar..
Ait Benasser in abisi iyi arkadaşim çok geldi benim bar a pazar günleri beraber koşuyoruz bazen.

c572c7fc2141b45a749921f0a0eeba98.jpg

https://www.dailymotion.com/video/x3g1ap9_le-but-du-week-end-pour-le-joueur-de-nancy-benasser_sport

Envoyé de mon Sony Z3

Futbolcu temsilciliği falan yapmayı niye düşünmüyorsun renktaş Fransa ligi'nin tüm kademelerinde çevre geniş herhalde :D
Nancy metz ufak yer çevrem geniş bar islettik az çok herkesi tanırım antreman sahaları bize 1 km anca pazar sabah gitsem lusamba ile reportaj bile yaparım.

O işler öyle kolay değil zaten burdaki topçuları genelde hepsinin menajeri Maraşlı birisi o ilgileniyor.

Zamanında yaya Sanagoya karşı oynadım kupada ben şimdi adam nerede biz nerede :D

Envoyé de mon Sony Z3

Firat Topal ‏@FlyngDtchmn 1m1 minute ago
Tannane Ajax, PSV ve Heerenveen altyapılarından gönderildi. PSV'de psikologa gönderilmişti. Geçen sezon da 3 ay Heracles'ta tedavi gördü.Hollandalı bazı otoriteler onun psikolojik sorunlarının asla tedavi edilemeyeceğini söylüyorlar.Son olarak Tannane bunları, futbolcuların üzerinde çok baskı olmayan Hollanda'da yaşadı. Türkiye'de durum ne olur orası meçhul.

Eleman baya sıkıntılı.

Terim Adam Eder.

Ulan bize hasta futbolcu lazım zaten Keita , Melo falan hepsi ruh hastası , ruh hastası oyuncu şart

Bu Damioaoyu milli takımdayken izlemiştim o aradan sonra bi kaç maçta gördüm iddia için Soldado gibi değil mi sanki detaylı izleyenler varsa

Ben Türk tvsinde bizimle adı geçiyor diyince oğlan hemen beni aradı konuştuk süper topçu kardeşimden önce parlamasini düşünüyorlardı ama biraz daha çocuk yapılı sevgilisiyle küsse maçta belli ediyo ergen daha dedi. Ayrıca Fransa Milli takımı babası avukatı filan Türkiye ye gitmesine izin verdirmezler dedi kanalın ismini sordu bana boşver yalandır dedim. Üstünde durulursa iyi topçu olur yoksa en fazla bizim issiar dia gibi olur dedi. Oda transfer haberi olsa kardeşime söylerdi beraber takılıyorlar hergün sadece Almanya ikinci lige kiralama haberleri varmış biraz toparlasin kendini diye.

Envoyé de mon Sony Z3

Reis Gollerini Atacak ...bu Hareketini çokça yapacak !

Oussama-Tannane-scores-Eredivisie-free-kick-MAIN.jpg

Oranje Gang (Hollanda Çetesi)

Sneijder (Çete Lideri)
Donk
V.D.Wiel /Rhijn
Tannane

... continue (Forvet de Hollandalı olsun yahut hollanda ca konuşabilsin :D )

CXG3ubOUEAAnbvb.jpg:large

Sino'nun menajerlik şirketi , Rhjin'in menajeri de Albers diyolardı , bizim scout ekibi tutarsa yatar üstüne hemen ama menajer şirketi önerisi gibi geldi bana

Tannane super oyuncu degilki onu ben iddia etmiyorum zaten :)

Burada biraz karakter profili cizdik nasil birisidir diye, sende Batuhan olayini ortaya attin. Batuhan hic bir yerde tutulmamis bir oyuncu, dogru duzgun bir sezonu yok yas olmus 25.

Tannane Heracles e transfer oldugundan beri istikrarli bir profil sergiliyor, ve yasi henuz 21. Tutar mi orasini ancak transferi gerceklesirse ve zaman gectikce anlasilir. Ama bu transfere hemen ret cevabi vermenin anlamini bulamiyorum gercekten, tabiki maliyeti normal ise yapilmasi gereken transferdir bana gore. Oyle 5-6 milyon euro luk oyuncu da degildir cunku o paraya daha iyilerini de bulabiliriz yasini da goz onunde bulundurursak.

Umarım Wiel gelir ve Tannane bizde bir patlama yapar.

Sağ Kanat 4-5 yıl rahat transfersiz gider güzelce (:

Damiao Drogba'dan sonra o tarza bir forvet lazim
Van Der Wiel en buyuk beklentimiz bu transferin olmasi cok rahat 4 sene sag beki kapatir.
Donk suan icin maliyeti ucuz olmasininda etkisi var tabi alinmasinda ama siriticagini zannetmiyorum iyi topcu.
Tannene gelelim esas mevzuya psikolojik sorunlari olan bi oyuncu ama bizede boyle bir iki tane kacik adam lazim harbiden.
Oyununa gelince Poldi terste agir oyuncu diger kanatta mutlaka hizli dikine rahat gidebilen bilkelerine hakim seri birisi lazim bence en mantikli transfer olur.
Hem yasida genc sikinti olursada 2ye 3 e aldigin fiyata satarsin nede olsa adam topunu oynuyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt