Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde Akhisarın kadroya almıcağı 2 golcü var neyden bahsediyorsun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boş yapmayın kardesim.

dersin elimizde iki tane bk var.

bir oyuncu bizim seviyemizde degil diye bu kadar da yerin dibine sokmanın manası yok.

adebayor su anda bize hiçbir katkı sağlayamaz. adam sırf 4-5 ay fiziğini toplar o zaman kadar da lig biter.

immobile ii secim olabilir.

bu bizim mustafa budama yapacaktı hani ne oldu o iş hala yapmadı mı ? yoksa sabri umut ve burakı budamayıp sulamaya mı karar verdi. sizin ben yalanlarınıza tüküreyim hayatınız yalan yönetiminizde yalan siz de yalansınız. yakında taraftar umut sabri ve burak ile birlikte sizi de önce bi güzel sulayıp sonra budayacak. acizliğin bukadarına pes,rezillik

Selçuk Şahin: "Denizli'de şampiyonluk gitti. Yüz yılda bir olur dedik, daha kötüsü oldu. Kendi sahamızda Galatasaray geldi şampiyon oldu."

:(

serrrrefsiz hamza: maxi pereira, konop ve kalinic gelselerdi bu takim acik ara sampiyon olurdu

sabri küsmesin, burak küsmesin diye diye takimin icine etti onun bunun cocugu

bizim scout ekibinin de cani cehenneme. bir b.ka yaradiklari yok. hep cöp isimlerin adi dolasiyor...

pili bitik immobile ile ilgileneceginize git borriello'yu al mesela. tas gibi golcü.

ulan serrrefsiz hamza ve dursun, madem melo yerine adam almayacaktiniz dzemaili'yi niye yolladiniz?!

dzemaili bruma amrabat > van rhijn, tannane, donk

bu bizim mustafa budama yapacaktı hani ne oldu o iş hala yapmadı mı ? yoksa sabri umut ve burakı budamayıp sulamaya mı karar verdi. sizin ben yalanlarınıza tüküreyim hayatınız yalan yönetiminizde yalan siz de yalansınız. yakında taraftar umut sabri ve burak ile birlikte sizi de önce bi güzel sulayıp sonra budayacak. acizliğin bukadarına pes,rezillik

Denizli denen jurasic park dinazoru anca sesi çikmayan 3-4 oyuncu gönderir.

Eğer ciddi ciddi Konoplyanka ile anlaşılıp hamza veto ettiyse, Allah hamzanın bin bir türlü belasını versin, Amin.

Webaslanda ve twitterda Van Rijhn avrupa ligi maçında oynayabilecek diyor. Dogrumu ? Pek inanmadim ama,.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt