Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murhan isini saglama aliyor her oyuncuya cöp diyerek :asd:
@Ali Gece 'nin de dedigi gibi fazla düz oyuncu ya Augsburg'un sol beki mesela bundan iyidir. Her vasat anadolu kulübü böyle bir oyuncuyu alabilir. Ha alternatif olarak kadroda tutarsin eyvallah ama ilk 11'de olmaz, olamaz.

Kadroda her bölge döküldügü icin sol bek istenmiyor belki ama sag bek, ön libero, sag kanat ve forvet nasil gerekliyse iyi bir sol bek de gerekli.

Transferin son günü Telles, Melo gitmese iyi kötü sol bek ve ön liberomuz hazirdi. Parasini ödeyip gönderdigimiz Dzemaili bu Jem'den Rodriguez'den filan net iyi sporcu, kiralanan Bruma da tüm sezon oynasa bu Yasin'den fazla katki veriridi.

Kadronun b.k gibi oldugunu yaz boyunca söyledik, belliydi bukadar puan farki yiyecegimiz. Kasimpasa'nin averajla önünde oldugumuz icin Kasimpasa utanmali.

Son düzenleme:
O kadarda değil ya abartma

2 milyon felan vermeyiz,verecek olsak bugün açıklarlardı

Ayrıca baya gömmüşünde adamı Kasımpaşa Fener'den sonra ligin en az pozisyon veren takımı.Donk'un olmadığı maçlarda 2 katı pozisyon vermişler

Bu istatistikleri Kuzmanovski ve kocaeli için de veriyorlardı.

O kadarda değil ya abartma

2 milyon felan vermeyiz,verecek olsak bugün açıklarlardı

Ayrıca baya gömmüşünde adamı Kasımpaşa Fener'den sonra ligin en az pozisyon veren takımı.Donk'un olmadığı maçlarda 2 katı pozisyon vermişler
Futbol ulemaları iş başında böyle görmeden yorum yapanlara uyuz oluyorum bir gör oynasın adam sonra as kes..

Ben tekrar diyeyim, Donk dan cacık olmayacak.

Yazayım dedim de sonradan döneklik yapanlar gibi olmasın. işe yararsa adam gibi yanıldık deriz.

Donk 80 yaşında piyango vuran adam gibi sevindi bu trasnfere doğal olarak.

Donk net olarak küçük takım topçusu. Amrabat gibi, Dany gibi, bir zamanlar Kuzmanovski gibi!!

Melo nun yerini asla dolduramaz.

2 yönlü değil çünkü. Sıradan , alelade defans yapan oyuncu.

Fb medyası bize iteledi eline aldığı topla rakibin ayağındaki topu vurup maç tekrarlattıran gerizekalıyı ! :(

Biz 30 yaşındaki 5 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya 2 milyon euroya yakın bonservis ödeyeceğiz!! :( Bu salağa da yıllık 1.8 milyon euro!!!

Ya adam kasımpaşada 500 bin euroya oynuyordu!! Verin herife 700 bin!! gelmiyorsa da ..ktirsin !! Neden 1.8 milyon euro ödüyoruz 2.5 yıllık sözleşme yapıp ?

Jem gelirken basbas bağırdığım gibi "ya 2 yılda ing. 2 liginde ancak 15 maç oynayabilmiş gerizekalıya kulübü anca gidersin deyip yollamışken biz hangi kafa ile imza parası verip , 3 yıllık sözleşme yapıyoruz, net komisyon transferi " demiştim ? Çünkü belliydi.

Bu da yazık kere yazık!!

chedjou nasil ön liberoda oynayamiyorsa donk da bizde fazlasini göstermez.

donk denilen oyuncuyu süperstar ettiler neredeyse. 30 yasina gelmis kasimpasa'nin adami ilk transferimiz olacak. aman olmasada olur. jem rodriguez bilal üclüsünü transfer etmek nasil büyük rezaletse donkuda transfer etmek büyük rezalettir. galatasarayin orta sahasina bakin ne hale gelmis. selcuk ve sneijder disinda eli ayagi düzgün bir tane orta saha yok.

cok mu zor acaba buraya avrupa'dan taninmis bir ön libero getirmek anlamiyorum. ingiltere'de mesela tas gibi ön liberolar var donk'tan az maliyetleri olur. hicbir halttan anlamayan adam gider ingiltere'deki adamlara bakar.

kisacasi donk'tan da donklu galatasaray'dan da bir b.k olmaz. süper lig'den aldigimiz her yabanci cöp cikmistir. dany amrabat filan terimin burnunun dikine gitmesi ve hatali oldugunu anlamasi 2 seneye mal oldu. amrabati neyse gönderdik ama danyden 1 lira kazanamadik.

genc diye aldigin rodriguez cöp cikmis. e demekki genc oyuncu da almayacaksin. hazir oyuncu alacaksin. süper ligden alinan yabancilar da tutmadi, e ozaman süper ligden yabanci almayacaksin. ne kadar cahil, mal varsa bizde yönetici anasini satayim. olacak is degil.

Sporting Lizbon'dan W.Carvalho-Carillo-Slimani paketi isteyelim. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :happynew:

Galatasaray Transfer komitesi Belçika'ya çıkarma yaptı. Cenk Ergün, Fatih İşbecer ve Mehmet Özbek Belçika'da...

edmilson junioru mustafa denizli veto etmiş herhalde bu oyuncuda komisyon dönmediği için ucuza geliyor ondan vazgeçildi

haberde edmilsonu denizli istememiş sezon sonuna kadar takip edilecek denmiş tren kaçar oyuncu başka takıma gidecek bir daha alamayız

Futbol ulemaları iş başında böyle görmeden yorum yapanlara uyuz oluyorum bir gör oynasın adam sonra as kes..

Görmeden denebilir.

Akıldan uzak olduğu bir veriye dayanmadığı kesin.

Kuzmanovski, Dany, Amrabat türkiyede diğer küçük takımlarda ön plana çıkmış oyuncu. Bizde olmadı.

Ayrıca Donk 2 yönlü değil. 2 yönlü olmayan oyuncunun yeri olamaz GS orta sahası. Yaşı 30. Kariyeri yok. Tek veri kasımpaşada stoperdi ön liberoya devşirildi çok iyi işler yaptı deniyor!!!

Halbuki Donka verimli oyun oynatan admın adı Andre Castro. O da çok önemli alan daraltan oyuncu top rakipteyken. Bizde Andre Castro muadili oyuncu yok.

Diğer veri elle gidip kasımpaşanın puan aldığı maçta bjk li oyuncunn topunu elindeki topla vurup maçı tekrar ettiren oyuncu bu Donk!!

Bu zihniyetteki adam GS a olmaz. Hele ki 5 ay sonra free agent olacak 30 yaşında kariyeri olmayan oyuncuya bonservis 1,5-2 milyon euro hiç verilmez.
Bu yıl kazanma şansımız şampiyon olma şansımız sıfır. Bekle sene sonu al bedavaya çok istiyorsan. O zamana kadar ligue 2 den bir gelecek vaadeden genç bul.

Bütün veriler tabii ki jem kadar bariz berbat olmasa da GS a ilaç olamayacağı açıktır bana göre.

Yani bana göre bu adamın alınması mantıklı değil. Bariz riskler var. Bariz yetersizlikler var. Neden baştan söyleme ihtiyacı hissediyorum ?

Çünkü diyelim tutmadı, adama 1,8 milyon maaş ödeyecekmişiz. Etti 2.5 yıldan 4.5 milyon euro. Kasımpaşaya en kötü 1,5 milyon. Etti 6 milyon euroluk borçlanma. Kim için ? Donk!?!?!?
Adamı seneye diyelim göndermek istedik. Herif gerizekalı mı ki başka bir enayinin ona 1.8 milyon maaş vermeyeceğini bilmiyor mu ?

İşte erken konuşmak istememin tek sebebi 6 milyon euro bir tarafımıza kaçmadan uyarmaktır.

Kaçtıktan sonra "ya Dany berbatmış, gönderelim, ya bu Kuzmanovskiyi Falco yu yollayıp getiren Adnan polatın allah belasını versin, Bu amrabata 9 milyon bonservis verenin taa.. " gibi faydasız çırpınışların kulübü bir 20 milyon TL daha borçlanmış olacağı gerçeğini değiştirmeyeceği içindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt