- 9 Ağustos 2011
- 59.666
- 34.271
- 3.558
Stephane Mbia, yönetime Trabzonspor'a geri dönmek istemediğini iletti. [Yunus Emre Sel]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbiden şunlar olsa hepsine acımadan koyarızWiel-Stoper-Benarfa-Damiao
4 transferle uçuşa geçeriz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nani olmaz,çalım bile atamıyo bizim kepaze ligdeDüşünsenize aysal kalmış rivayı satmış ve ortaya bu çıkıyor
Muslera
Alves Chedjou Agger Telles
Melo Selçuk
Nani Sneijder Podolski
İbrahimovic
Şu kadroyu kurardı bence
Düşünsenize aysal kalmış rivayı satmış ve ortaya bu çıkıyor
Muslera
Alves Chedjou Agger Telles
Melo Selçuk
Nani Sneijder Podolski
İbrahimovic
Şu kadroyu kurardı bence
Stephane Mbia, yönetime Trabzonspor'a geri dönmek istemediğini iletti. [Yunus Emre Sel]
Bu sadece hayal dediklerin zaten doğruArsada böylece boşa gitmiş olurdu, alves 32 yaş, ibra 34 poldi 30 nani(satılabilir mi muamma), eğer riva satılıtsa en az üç tane potansiyelli gençleri PROFESYONEL bir şekilde kadro mönte edecek teknik heyet aman anlık olarak 1 2 yıl güzel başarı getirir ama sonrası için felaket.
Aramiyorum bile, Adnan Polat döneminde bile izliyordum, simdi izlemiyorum bile. Denizlinin ilk 2 macindan sonra biraktim zaten. Abi git PL izle git biraz zevk aldigin sey izle yani.
Alamayız nerde o Balls bizimkiler yemez Trabzonu karşısına almasına böyle bir başkanımız var işte siz düşünün gerisini.Sen gel buraya
sadece 4 5 adam yazdığın listede olasılık var kesinlikle Damiao alabiliriz zorlarsak sadece sıkıntı olan Ben arfa olur diğerleri alınır kasarsakMuslera
Cacaes Denayer Chedjou Carole
M'bia Donk
Podolski Sneijder Ben Arfa
Damiao
En iyi senaryo bizim için ama olasılığı yok, yönetim değişmedikten sonra kimi alırsa alsın bu iş olmaz, genç dinamik bir yönetim kadrosu şart, başarıya aç genç bir hoca şart.
Alamayız nerde o Balls bizimkiler yemez Trabzonu karşısına almasına böyle bir başkanımız var işte siz düşünün gerisini.
bizim çapsızların ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var başkanlığı bırak patron bile olamaz ama adamı başkan yaptık fosil dinazorların yüzünden.Ben arfa Cachares almamız lazımmBende inanmiyorum bizim capsizlar bunu alabilsin
Ama iste bir umut icimde
Bak umut dedim aklima öteki kazma geliyor, nasil bir duruma geldiysem artik