Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stephane Mbia, yönetime Trabzonspor'a geri dönmek istemediğini iletti. [Yunus Emre Sel]

Düşünsenize aysal kalmış rivayı satmış ve ortaya bu çıkıyor

Muslera
Alves Chedjou Agger Telles
Melo Selçuk
Nani Sneijder Podolski
İbrahimovic

Şu kadroyu kurardı bence

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nani olmaz,çalım bile atamıyo bizim kepaze ligde

Bruma'yı geri yollayacaktı hani Sociedad. Attığı golden sonra yollamazlar heralde. En kötü sol forvet oynatırdık. Yasin'den iyidir.

Muslera
Wiel Ched Denayer Carole
Donk Selçuk
Arfa Sneijder Podolski
Damiao

Cenk Balta Semih Bilal Gros Sinan Muriqi

Düşünsenize aysal kalmış rivayı satmış ve ortaya bu çıkıyor

Muslera
Alves Chedjou Agger Telles
Melo Selçuk
Nani Sneijder Podolski
İbrahimovic

Şu kadroyu kurardı bence

Arsada böylece boşa gitmiş olurdu, alves 32 yaş, ibra 34 poldi 30 nani(satılabilir mi muamma), eğer riva satılıtsa en az üç tane potansiyelli gençleri PROFESYONEL bir şekilde kadro mönte edecek teknik heyet aman anlık olarak 1 2 yıl güzel başarı getirir ama sonrası için felaket.

Arsada böylece boşa gitmiş olurdu, alves 32 yaş, ibra 34 poldi 30 nani(satılabilir mi muamma), eğer riva satılıtsa en az üç tane potansiyelli gençleri PROFESYONEL bir şekilde kadro mönte edecek teknik heyet aman anlık olarak 1 2 yıl güzel başarı getirir ama sonrası için felaket.
Bu sadece hayal dediklerin zaten doğru
Ama şu kadro bi yarı final görürdü bence
İbra ve Alvesi alırdım ama ben diğerleri için daha dinamik isimler daha mantıklı

Aramiyorum bile, Adnan Polat döneminde bile izliyordum, simdi izlemiyorum bile. Denizlinin ilk 2 macindan sonra biraktim zaten. Abi git PL izle git biraz zevk aldigin sey izle yani.

Alamiyorum abi iste :(

O kadar küstüm ama olmuyor

Her hafta en az bir PL maci seyrediyorum ama Galatasaray'in verdigi zevki baska hic bir mac vermiyor

Milliyetin komedi haberini okudunuz mu Denizli yedek ama her an oynayabilecek 3 isim istemiş yedek yani milliyet umarım sallıyorsundur yoksa buralar yangın yeri olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Cacaes Denayer Chedjou Carole
M'bia Donk
Podolski Sneijder Ben Arfa
Damiao

En iyi senaryo bizim için ama olasılığı yok, yönetim değişmedikten sonra kimi alırsa alsın bu iş olmaz, genç dinamik bir yönetim kadrosu şart, başarıya aç genç bir hoca şart.​

[h=1]Basında Transfer İddiaları (31 Aralık 2015)[/h]
TANNANE TÖRE GİBİ Sarı-kırmızılıların transfer listesindeki Heracles'in Faslı yıldızı teknik direktör Mustafa Denizli işte böyle tanımladı. Yönetim oyuncuyla prensipte anlaştı. Şimdi sıra Hollandalı yetkilileri ikna etmeye geldi.(BUGÜN)
SON GÖZDE EDMILSON Transferde gençleşme hedefi koyan Galatasaray, Belçika'nın St.Truiden ekibinin 21 yaşındaki oyuncusu için temaslarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim, önümüzdeki 1-2 gün içinde transferi sonlandırması bekleniyor.(BUGÜN)
EMRE MOR GİRİŞİMİ Galatasaray, 18 yaşındaki Emre Mor için Nordsjaelland kulübüne "Deneyelim beğenirsek 500 bin Euro ve satıştan pay veririz" teklifi sundu. Danimarkalılar rakamı az buldu.(HABER TÜRK SPOR)
GALATASARAY'DA MBIA BOMBASI Büyük bir kriz yaşayan Trabzonspor yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olurken, Mbia'nın ön libero için arayışlarda olan Galatasaray'a gidebileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Melo'nun ardından bu bölgeye alternatif arayan Aslan'ın önceliğinin Donk olmasına rağmen Mbia'yı da düşündüğü ileri sürüldü.(POSTA)
BİR TRANSFER DE GALATASARAY'DAN Transfer sürecine hızlı başlayan Antalyaspor Ramon Motta'dan sonra Emre Çolak ile de görüştüklerini açıkladı.(FOTOMAÇ)
CİM BOM SAMBA YAPACAK Galatasaray forvet için iki aday belirledi. Hedef Pato ve Damiao. Sarı-kırmızılılar iki yıldızdan birini bitirecek. Teklif gelmesi halinde Burak'ı satma kararı alan Galatasaray Yönetimi, forvete Brezilya'dan takviye yapacak. Cim Bom'un ilk hedefi Brezilyalı yıldız Pato.(TAKVİM)
GALATASARAY VAZGEÇTİ Savunmaya takviye arayışındaki Galatasaray, gündemindeki Caceres ve Ivanovic'ten yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçti.(AÇIK MERT KORKUSUZ)

Muslera
Cacaes Denayer Chedjou Carole
M'bia Donk
Podolski Sneijder Ben Arfa
Damiao

En iyi senaryo bizim için ama olasılığı yok, yönetim değişmedikten sonra kimi alırsa alsın bu iş olmaz, genç dinamik bir yönetim kadrosu şart, başarıya aç genç bir hoca şart.​
sadece 4 5 adam yazdığın listede olasılık var kesinlikle Damiao alabiliriz zorlarsak sadece sıkıntı olan Ben arfa olur diğerleri alınır kasarsak

Bende inanmiyorum bizim capsizlar bunu alabilsin

Ama iste bir umut icimde

Bak umut dedim aklima öteki kazma geliyor, nasil bir duruma geldiysem artik
bizim çapsızların ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var başkanlığı bırak patron bile olamaz ama adamı başkan yaptık fosil dinazorların yüzünden.Ben arfa Cachares almamız lazımm :( Mbia tam aradığımız adam Donkla ikisi gelmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt