Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılmaz Vural: "Şuan hala Gençlerbirliği'nin hocasıyım. Eğer İlhan Cavcav beni geri çağırırsa orada bir tek oyuncu bırakmam!"

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yabanci oyuncular yetmiyor, yabanci hocada olacak. Manciniyi ozledim be arkadas.

Inter, Calleri yi transfer edip Bologna ya kiralayacakmis.

bizim göbek delen kralımız var...
Allah(c.c) aşkına şuna golcü demesinler, ofsaytman yada bymiss uygundur..
bence de demesinler ne golcüler var piyasada Burak nedir Ya Mario Gomez ortaya çıkınca Burakdinho foslaştı hatta kötü Fernandao bile 10 kat iyidir Burri den.

Bolognaya yarın müracaat edin Nüfüs cüzdanınız ve 4 vesikalığınızla birlikte.

bavullarim hazir.

bavul.jpg

Tarık bize transfer oldugu dönemde kendi bonservisinden komisyon almıs.Az önce duydum bunu Tv'de.Hem bes para etmez futbolcu ol,hem Galatasaray'a transfer ol,sahada hicbir sey oynama her yerden parayi götür.Dünyaya Tarık Camdal olarak gelmek varmis be.

Tarık bize transfer oldugu dönemde kendi bonservisinden komisyon almıs.Az önce duydum bunu Tv'de.Hem bes para etmez futbolcu ol,hem Galatasaray'a transfer ol,sahada hicbir sey oynama her yerden parayi götür.Dünyaya Tarık Camdal olarak gelmek varmis be.

dünyaya at hirsizi gibi gelmek varmis be abi

Sonat Göksel: "Tarık Çamdal'a bakıyorsunuz, en ufak temasta hamam böceği gibi yapışıyor yere. O fizikte bek oyuncusu olmaz."

Bugun bir duyum aldim ama kimsenin gunahini almak istemiyorum,

Asli varsa wiel hakkinda pazarlik yaparken wielin menejeri gervinho'yu onermis sol kanat diye, denizlide sol kanat istiyormus zateng.

Bu oyuncular hangi menejerlere bagli nerden ogrenebiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt