- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Milliyetin komedi haberini okudunuz mu Denizli yedek ama her an oynayabilecek 3 isim istemiş yedek yani milliyet umarım sallıyorsundur yoksa buralar yangın yeri olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğrudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milliyetin komedi haberini okudunuz mu Denizli yedek ama her an oynayabilecek 3 isim istemiş yedek yani milliyet umarım sallıyorsundur yoksa buralar yangın yeri olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
bosuna o kadar dil dökmedik su ben arfayı alın diye nani ve shaqiri icinde cok dil dökmüştüm .tam aradığımız adamlardan biri bende böyle bilmiyodum bu adamı.Forumda çok övenler oluyodu ama bu kadar iyi mi diyodum kendi kendime hakkaten o kadar iyiymiş.
Doğrudur.
Gerginlik kokuyorum ben forumda.
https://www.youtube.com/watch?v=-UOHhuWV3_8
Izleyip gulelim birazda...ha...ha....fuk...
bu transferler olsa takım 3 gömlek seviye atlar cidden sadece iyi oyuncularla iyi futbol oynayabilirisn umutla tarıkla burakla sabriyle 500 senede oynasan buWiel-Stoper-Benarfa-Damiao
4 transferle uçuşa geçeriz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim çapsızların ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var başkanlığı bırak patron bile olamaz ama adamı başkan yaptık fosil dinazorların yüzünden.Ben arfa Cachares almamız lazımmMbia tam aradığımız adam Donkla ikisi gelmesi lazım
Yönetim değil de Mustafa Denizli akıllanmış bence Koşmayan Burak artıları gol atamayan Burakta eklendi kesin gitmeli zırto
Yılmazvural gel bize temizle takımı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Inter, Calleri yi transfer edip Bologna ya kiralayacakmis.
bence de demesinler ne golcüler var piyasada Burak nedir Ya Mario Gomez ortaya çıkınca Burakdinho foslaştı hatta kötü Fernandao bile 10 kat iyidir Burri den.bizim göbek delen kralımız var...
Allah(c.c) aşkına şuna golcü demesinler, ofsaytman yada bymiss uygundur..
Bolognaya yarın müracaat edin Nüfüs cüzdanınız ve 4 vesikalığınızla birlikte.bizde bolognadan kiralayalim o zmn
Bolognaya yarın müracaat edin Nüfüs cüzdanınız ve 4 vesikalığınızla birlikte.
Tarık bize transfer oldugu dönemde kendi bonservisinden komisyon almıs.Az önce duydum bunu Tv'de.Hem bes para etmez futbolcu ol,hem Galatasaray'a transfer ol,sahada hicbir sey oynama her yerden parayi götür.Dünyaya Tarık Camdal olarak gelmek varmis be.