Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.358
- 95.656
- 5.263
Allah'ını seven ilk 11e Chedjou'yu yazmasın.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tmm semihi yazak ozaman :dAllah'ını seven kadroya Chedjou'yu yazmasın.

Daha gelmeden R.I.P Donk .. gömünn gelmeden oynamadan kesin cezasınıMbia büyük fırsat alalım yol yakınken Donk'a basalım tekmeyi.![]()
![]()
Onu değil ilk 11e 18e dahi almamak lazım.tmm semihi yazak ozaman :d
Allah'ını seven ilk 11e Chedjou'yu yazmasın.
ilk 5 e yazıyoruz onu biz kardeş..Allah'ını seven ilk 11e Chedjou'yu yazmasın.
En büyük sıkıntılardan biri yan toplarda bizim stoperler adama 2 metre uzaktalar bunu mersin eskişehir defansı bile bu kadar rahat vurdurmuyor.Semih hele, daha adam aldığını görmedim yan toplarda topa bakıyor mal gibi,sanki top kendi kendine girecek!Chedjou, 2 metre öteden savunma yapan yerlilere göre world class stoper sayilir. Bu adami lider bir denge stoperiyle, 4 yabancili bir savunma hattinda izlemek lazim.
Dünya üzerinde ön libero kalmadı gidip Donk'u aldılar.Hadi onu geçtim sözleşmesi 6 ay sonra bitecek adama 2-2.5 m euro ödendiği söyleniyor.Bu çapsızların geldiği güne lanet olsun.İnşallah faydalı olur ancak şu lanet ligden yaptığımız hangi transfer tuttu ki bu zamana kadar?Daha gelmeden R.I.P Donk .. gömünn gelmeden oynamadan kesin cezasını
Genellemeyi sevmem ben sonuç üretmez Donk başarılı olucaktır kesinlikle o potansiyeli görüyorum Hollanda ekolüne güveniyorum.Dünya üzerinde ön libero kalmadı gidip Donk'u aldılar.Hadi onu geçtim sözleşmesi 6 ay sonra bitecek adama 2-2.5 m euro ödendiği söyleniyor.Bu çapsızların geldiği güne lanet olsun.İnşallah faydalı olur ancak şu lanet ligden yaptığımız hangi transfer tuttu ki bu zamana kadar?
DEmba ba şarkısı ... Mbiaaa Mbiaaa MbiaaOrta sahada defans yapan olmadıkça kimse defansı suçlamasın (sol bek, sağ bek tartışılır). Defansın göbeği geçen sene de aynıydı
ama melo vardı, defans işini yapabiliyordu. Şimdi ise orta sahada kimse defans yapmakla ilgilenmiyor bir de üstüne saçma sapan
yerlerde top kaybediyolar. Semih ve ched gayet iyi oyuncular bence, sadece motivasyonları yerlerde bütün takımınki gibi.
Mustafa Denizli'den pek umutlu değilim ama transferde yöneldiği noktalar umutlandırıyor beni; hiç stoper almaya yöneliyormuş
gibi durmuyor ki haklı bence.
Ayrıca Donk'u defansa yamamaya çalışmasak orta sahada oynasa takım olarak defansımız gelişecek bir de M'bia gelirse tadından
yenmez. O zaman görün bizim defans nası oynuyor.
Yarmolenko yu arsenal alamıyo dahafb'nin alabilecegi adamlar.
Yarmolenko yu arsenal alamıyo daha
Gervinho fenere gitmez
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DEmba ba şarkısı ... Mbiaaa Mbiaaa Mbiaagelse keşke süper olur ama düşünür mü bizim abdiler.