Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her şey kopyalanıp yapıştırılmış gibi duruyor,beynim adapte olamadı

Chedjou ovenler önce bombos pozisyonda rize macinda vuramadigi kafayi yine benfica maçında gectigi iskaya baksın iki pozisyonda gol oldu
Afrika li oyuncularin buyuk mental sorunlari oluyor faslilarda dahil
Rize maçında adam sakatlanmış ve çıkmak istemiş. Sakat sakat oynatılırken zıplayamadığı top üzerinden mi bok atıyorsun? O gollerin alayında ön libero ve bek hataları da vardı. Hatalı gol saysak Muslera'nın daha fazla bu sezon hatalı golü.

Saçma sapan konuşmayın artık. Chedjou bu takımın en iyi oyuncularından birisi. Yanındaki aptal sürüsüyle iyi bile idare etti.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rize maçında adam sakatlanmış ve çıkmak istemiş. Sakat sakat oynatılırken zıplayamadığı top üzerinden mi bok atıyorsun? O gollerin alayında ön libero ve bek hataları da vardı. Hatalı gol saysak Muslera'nın daha fazla bu sezon hatalı golü.

Saçma sapan konuşmayın artık. Chedjou bu takımın en iyi oyuncularından birisi. Yanındaki aptal sürüsüyle iyi bile idare etti.

Bu adam zenci sever korkulur bundan, Muslera'yı bile sattı Chedjou için. :oley:

Yarı dönem planlamamız şöyle olabilirdi(min. maliyetle)
Gidenler:
Sinan-Koray-Tarık-Rodriguez = kiralık
Olcan = 2m €
Sabri = 0m €
Yasin = 7m €
Umut = takas
Karacan = 0m€
Burak = 10m €
Selçuk= 6m €
Hamit= 1m €
-----------------
Toplam= 26m €

Gelenler:
Damiao= 1m € (imza)
Carillo= 5m € (imza+bonservis)
Cissako= 1m € (Carole etkisi olabilir)
Mbia= 0m €
Donk= Umut
Güray= 1m€ (yedek solbek)
Taarabt= 0m€ (Benfica serbest bırakacakmış, makul ücretle denenebilir.)
-----------------
Toplam= 8m €

18m € kazançlı çıkarız. FFP muhabbeti de ortadan kalkar. Yarım sezonluk ücretlerle birlikte en az 25m €

Bu listeye daha milyonlarca isim yazılabilir ama ben minimum maliyetli yazdım.

--------------------------------------------------Muslera(Cenk)------------------------------------------------------
Groskreutz(Cisakko)----------Chedjou(Semih)----------------Hakan(Denayer)--------------------Carole(Güray)
--------------------------------------Donk(Bilal)-----------------Mbia------------------------------------------------
-----------------------------------------------------Sneijder(Emre)---------------------------------------------------
Podolski----------------------------------------------Damiao-----------------------------------------Carillo(Taarabt)

Ne 7 milyonu ya abartmayın. Yasin'nin ederi max 2-3m ki onu vereni de zor buluruz.

yasin'e kim 2 million üzeri para verir? bunu ancak üc büyükler yapar

Denizli'ye inancım yoktuda açıklandığından beri bişey dememek için bekliyorum. Değişim şöyle böyle diyordu,tutupta aynı forvetlerle devam edeceksek ciddi cephe alacam

LEAGUE
WINDOW OPENS
EnglandJanuary 2
ScotlandJanuary 2
GermanyJanuary 2
FranceJanuary 2
SpainJanuary 4
BelgiumJanuary 4
NetherlandsJanuary 4
ItalyJanuary 4
TurkeyJanuary 5
Northern IrelandJanuary 7
SwitzerlandJanuary 16
PolandJanuary 18
RomaniaJanuary 26

Bu adam zenci sever korkulur bundan, Muslera'yı bile sattı Chedjou için. :oley:
Muslera'yı satmadım. Pozisyon seçersek her oyuncuya bok atabiliriz. 3-4 tane Sneijder'in pas haftasında kaybettiği toptan dönen gol de yedik. Muslera BJK maçındaki iki golde de hatalıydı ama kurtardığı 20 taneyi silmez bu. Tekil pozisyon üzerinden eleştiri yapılmaz benim söylediğim bu.

Calleri'ye 15 milyon avro veriyoruz

5 yıl içerisinden ödeyecekmişiz

:D

İşte 2016 model Galatasaray!.. - NTVSpor.net

- önceligimiz ön libero, sag bek, forvet
- kanat icin kadro derinligi acisindan oyuncu araniyor
- sag bek icin adaylar: Van Rhjin ve Meunier
- kanat icin adaylar: Tannane ve Emre Mor :crushed:
- forvet icin aday: Immobile

Bide Emre Mor çıktı başımıza herif kendi takımında bile oynayamamış bize kitleyecekler. Anasını satıyım şu ligden yabancı oyuncu ve herhangi bi yerden Türk oyuncu alma huyundan bi vazgeçemedik

Biktim artik su bos haberlerden ya. Immobile diyorsunuz hala.

Takımda kanat oyuncusu yok, hatta sağ kanat hiç yok ama kadro derinliği için adam arıyorlarmış :D Ulan güler misin ağlar mısın ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt