Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
her şey kopyalanıp yapıştırılmış gibi duruyor,beynim adapte olamadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize maçında adam sakatlanmış ve çıkmak istemiş. Sakat sakat oynatılırken zıplayamadığı top üzerinden mi bok atıyorsun? O gollerin alayında ön libero ve bek hataları da vardı. Hatalı gol saysak Muslera'nın daha fazla bu sezon hatalı golü.Chedjou ovenler önce bombos pozisyonda rize macinda vuramadigi kafayi yine benfica maçında gectigi iskaya baksın iki pozisyonda gol oldu
Afrika li oyuncularin buyuk mental sorunlari oluyor faslilarda dahil
Rize maçında adam sakatlanmış ve çıkmak istemiş. Sakat sakat oynatılırken zıplayamadığı top üzerinden mi bok atıyorsun? O gollerin alayında ön libero ve bek hataları da vardı. Hatalı gol saysak Muslera'nın daha fazla bu sezon hatalı golü.
Saçma sapan konuşmayın artık. Chedjou bu takımın en iyi oyuncularından birisi. Yanındaki aptal sürüsüyle iyi bile idare etti.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarı dönem planlamamız şöyle olabilirdi(min. maliyetle)
Gidenler:
Sinan-Koray-Tarık-Rodriguez = kiralık
Olcan = 2m €
Sabri = 0m €
Yasin = 7m €
Umut = takas
Karacan = 0m€
Burak = 10m €
Selçuk= 6m €
Hamit= 1m €
-----------------
Toplam= 26m €
Gelenler:
Damiao= 1m € (imza)
Carillo= 5m € (imza+bonservis)
Cissako= 1m € (Carole etkisi olabilir)
Mbia= 0m €
Donk= Umut
Güray= 1m€ (yedek solbek)
Taarabt= 0m€ (Benfica serbest bırakacakmış, makul ücretle denenebilir.)
-----------------
Toplam= 8m €
18m € kazançlı çıkarız. FFP muhabbeti de ortadan kalkar. Yarım sezonluk ücretlerle birlikte en az 25m €
Bu listeye daha milyonlarca isim yazılabilir ama ben minimum maliyetli yazdım.
--------------------------------------------------Muslera(Cenk)------------------------------------------------------
Groskreutz(Cisakko)----------Chedjou(Semih)----------------Hakan(Denayer)--------------------Carole(Güray)
--------------------------------------Donk(Bilal)-----------------Mbia------------------------------------------------
-----------------------------------------------------Sneijder(Emre)---------------------------------------------------
Podolski----------------------------------------------Damiao-----------------------------------------Carillo(Taarabt)
| LEAGUE | WINDOW OPENS |
|---|---|
| England | January 2 |
| Scotland | January 2 |
| Germany | January 2 |
| France | January 2 |
| Spain | January 4 |
| Belgium | January 4 |
| Netherlands | January 4 |
| Italy | January 4 |
| Turkey | January 5 |
| Northern Ireland | January 7 |
| Switzerland | January 16 |
| Poland | January 18 |
| Romania | January 26 |
Muslera'yı satmadım. Pozisyon seçersek her oyuncuya bok atabiliriz. 3-4 tane Sneijder'in pas haftasında kaybettiği toptan dönen gol de yedik. Muslera BJK maçındaki iki golde de hatalıydı ama kurtardığı 20 taneyi silmez bu. Tekil pozisyon üzerinden eleştiri yapılmaz benim söylediğim bu.Bu adam zenci sever korkulur bundan, Muslera'yı bile sattı Chedjou için.ley:
Dursuncuğuma 1 sayfa dolusu giydirmiştim işte. Çok sinirliydim.![]()
2.yarı daha sıkıntılı gibi duruyor.Dua et de sen giydirmeden dursun gitsin.
Yalandır doğru ise ben razıyım Muslera ile Handanoviç arasında fark yok bence ve + 10 milyonMuslera = Handanovic + 10 milyon avro
vermiş
Inter