Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma, Süper Lig'in en fazla çalım atan (131), ceza sahasında topla buluşan (149) ve akan oyunda kilit pas atan (59) ismi. (CimbomFacts)

Mbia kaç yaşında adam yahu ölüler evine çevrildi takım. Bir forvete birde defans göbeğinde 30 yaş üstü gelmeli

renktaş benim izlediğim mbia bizim bütün takımı cebinden çıkarır hatta hiç inanmıyorum ama asamoah ve mbia ikilisi alınsa ligi domine ederiz.

17 yaşında final oynayan herilerin hepsini kadroya alacaksınn oynatacan elin avrupalısı oynatıcı. Boş beleş adam geleceğine bunlara sabrederim

renktaş benim izlediğim mbia bizim bütün takımı cebinden çıkarır hatta hiç inanmıyorum ama asamoah ve mbia ikilisi alınsa ligi domine ederiz.

Forumu iyimi bilmiyorum o adam senden 3senelik sözleşme ister. 1 yıl oynayıp gitse eyvallah. Ben onu Trabzon'a gelmeden istemiştim olmamıştı

Hata iste omer alinin alinmasinda degil , 2 milyon degil 1 ver cekil , verirlerse verirler , vermezlerse alternatifin bol

sorun yerlide yabancida degil , verilen paralarda

git gerekirse sportoto 2 inci lig kastamonudan al ama allah askina bedava olsun , para odeme !!!

İşte aradığım önerme!!!

Forumu iyimi bilmiyorum o adam senden 3senelik sözleşme ister. 1 yıl oynayıp gitse eyvallah. Ben onu Trabzon'a gelmeden istemiştim olmamıştı

ben formu için bişey diyemem zaten ama ben oyuncu karakteri olarak çok beğenmiştim. Adam bütün oyuncular yatarken tek başına trabzonu sırtlıyordu. yani formsuz bile olsa gelip kendini toparlar bence.

Ömer Ali yasinden fazla değil ayrıca aykut fenere götürecek onu üzülmeyelim boşa

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

DBImMZ7XgAEcEUv.jpg:large

İsmail Şayan‏ @is_xs
Veriler 2015/16.
Bu sezonun verileri henüz yok. Bizde Temmuz, Fransa'da 2018 Nisan'da yayınlanır(Lyon hariç, onlar da yazın yayınlar)

Son düzenleme:
Ulan başlayacam ha Mbia yı da alın Ömer Ali'yi de alın Bruma-Sneijder'i de satalım Allahın izniyle seneye kümeye düşeriz ....

Bruma için biz niye fiyat yükseltmiyoruz son dakika
Tıpkı güney amerika klüpleri gibi

illa ki gidecekti yani sözleşme imzalamıyor seneye bedavaya gidecekti. Eskiden olduğu gibi mafyayı mı devreye sokalım.

Bruma satılır 9-10 a filan o parayada Tunay Torun Adem Büyük Serdar Gürler filan alır bizim Dursun

Bruma'nın parasını böyle adamlara harcayacağımıza 1 yıl daha oynayıp bedavaya gitsin daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt