Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Ömer Ali ile filan uğraşacağımıza şu genç Milli oyuncularımızı oynatalım. Yerliyse mesele yerli işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbia kaç yaşında adam yahu ölüler evine çevrildi takım. Bir forvete birde defans göbeğinde 30 yaş üstü gelmeli
renktaş benim izlediğim mbia bizim bütün takımı cebinden çıkarır hatta hiç inanmıyorum ama asamoah ve mbia ikilisi alınsa ligi domine ederiz.
Hata iste omer alinin alinmasinda degil , 2 milyon degil 1 ver cekil , verirlerse verirler , vermezlerse alternatifin bol
sorun yerlide yabancida degil , verilen paralarda
git gerekirse sportoto 2 inci lig kastamonudan al ama allah askina bedava olsun , para odeme !!!
Forumu iyimi bilmiyorum o adam senden 3senelik sözleşme ister. 1 yıl oynayıp gitse eyvallah. Ben onu Trabzon'a gelmeden istemiştim olmamıştı
İşte aradığım önerme!!!
Bruma, Süper Lig'in en fazla çalım atan (131), ceza sahasında topla buluşan (149) ve akan oyunda kilit pas atan (59) ismi. (CimbomFacts)
Bonzai yeterince elit bir uyuşturucu değil. Başka birşey olmalı.Bu sinanda bir haller var. Bonzaiden şüpheleniyorum
Galatasaray'ın stoper adayları; Toloi, Mathieu, Acerbi, Khacheridi, Denayer, Ranocchia, Abdennour, Chiriches, Astori. (Hürriyet)
Ve bu adam satılacağı için millet neredeyse bayram edecek ...
illa ki gidecekti yani sözleşme imzalamıyor seneye bedavaya gidecekti. Eskiden olduğu gibi mafyayı mı devreye sokalım.