Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis'e verilecek bonservis çok kritik. 3 milyondan fazla bonservis verildiyse başarısız bir transfer olur.

Ya Gomis gelsin 2 sene oynasın ücreti iki sene sonunda uzatılarak 2+1 falan devam eder , ikinci forvet olur sonra.
Futbolu bizde bıraksın mis gibi işte

Gomisin transfer şartlarını merak ediyorum bunlar iyi transfer yapamaz diyordum yaptıklarına göre dünyaları vermişlerdir kesin.

Gomis'e verilecek bonservis çok kritik. 3 milyondan fazla bonservis verildiyse başarısız bir transfer olur.

Fransa Liginde 20 gol atmış kiralık gittiği takımda kaptan olmuş piyasası olan adamı 3 e bırakmazlar bıraksalar Marsilya alırdı bence 4'ten fazlası zarar ama 4 max ideal

Gomis - Bacca
Gomis - Janssen

Şeklinde yapılabilir.
WES kalıyor herhalde, böylece tek santrafor oynayacağız

GSC App Premium Edition 1.2

DBKYY3wXcAANx0P.jpg:large

Ben hala gomis bizde gercek anlamda basarili olmaz diyorum ama gelirsede insallah beni yaniltir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Eren gitmeli yedek forvet lazım başka rekabete girebilecke yabancı

@ac_yaycili 48 dk.48 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray'da Bafetimbi Gomis tamam...
3 yıl...
Hayırlı olsun...

Eren gitmeli yedek forvet lazım başka rekabete girebilecke yabancı
Bende Eren'i istemiyorum ama suanda 2 forvet transferi yapilmali zaten, buyuk takimlarda minimum 3 forvet olmali. Bjk da oyle, Fener de oyle, bir tek biz bu hatayi yapiyoruz son 2 senedir. Eren de giderse tam 3 forvet alinmali.

Ben hala gomis bizde gercek anlamda basarili olmaz diyorum ama gelirsede insallah beni yaniltir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Lige çok uygun.
Bence Gomis bu ligin içinde geçer....tabi genel kadro kalitesi de önemli.

GSC App Premium Edition 1.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt