Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis'den sonra 1 forvet daha alinmali, scout transferi iyi olur

Bir de genç ya tutarsa forvet alınmalı bencede. Güney amerikayı taramak gerekir.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Bonzai yeterince elit bir uyuşturucu değil. Başka birşey olmalı.

sent via GSC
Marijuana uygun düşer mi?...O işlerden hiç anlamam ya, sırf kulağa hoş geliyor diye şeettim. Yahut herşeyin sosyetiği oluyor, uydurulduysa ''Sosyete tineri'' tam yakışır hrld!;)...

Raiola: Ibrahimovic'e birçok teklif var. Hepsini değerlendireceğiz. Eğer Manchester United'da değerli bir isim olacaksa, takımda kalabilir.

galatasaray-president-dursun-ozbek_szc4dtklcxsd1iijepfxnnc2f.jpg

Galatasaray´a 4 tane forvet lazim. Gomis, XXXX, Eren, XXXXX tarzinda olmasi lazim rotasyon... Adam akilli iki forvetli, bol rotasyon imkanli bir 4-4-2´ye gecmezsek eger, yine hüzünlü bir sezon olacak.

Bu takımin her yeri eksik. Aysalin ilk geldigi yıl gibi bir oluşum lzm.

Kale haric her bölgeye adam lazım. Sağ-Sol bek. Orta saha. Forvet (Gomis olmaz) Bruma gidecekse 2. Kalacaksa 1 kanat lazım. Tabi birde Sol stoper

gomisde büyük kazık var, kendisi oldum olası kabız bir oyuncudur, ligde ne adam geçer,nede hızlıdır, umut bulut tarzı 33 yaşına gelmiş futbolcu hurdasıdır, devre arasına kalmadan yeni forvet aranılır..

gomisde büyük kazık var, kendisi oldum olası kabız bir oyuncudur, ligde ne adam geçer,nede hızlıdır, umut bulut tarzı 33 yaşına gelmiş futbolcu hurdasıdır, devre arasına kalmadan yeni forvet aranılır..
Iyide bir tane forvet alinmayacak ya? En az 2 tane direk oynayabilecek forvet transferi yapilmasi lazim zaten. Biri Gomis olur digeri de baska biri.

Iyide bir tane forvet alinmayacak ya? En az 2 tane direk oynayabilecek forvet transferi yapilmasi lazim zaten. Biri Gomis olur digeri de baska biri.

33 yaşındaki adama 3 yıl sözleşme 5 milyon euro bonservis kim verir ?? gomis denen adam yeni umut bulut vakasıdır,alan,aldıran kötü niyetlidir..

Bruma meselesi kesinlikle tartışmaya kapalı yok bedava gidecek seneye yok 18 milyona satıcaz gibi şeylerle gelmeyin bana

Dursun Özbek yönetimini olabildiğince az zararla kapatıp önümüze bakmamız lazım mümkün olduğunca hiç transfer yapmadan devam edip minimum zararla kurtulmamız lazım

Dursun Özbek yönetiminde kesinlikle ama kesinlikle Sneijder Muslera Bruma üçlüsünü satmak demek klübü iyice uçuruma götürmek demektir tamam bu 2 yılda da hep kötüydük ama Poldi Sneijder Bruma Muslera filan bireysel yetenekleriyle maç kazandırdı bize 2 yıldır bir şekilde bu transfer dönemi Poldi gitti Bruma yolcu sırada Sneijder var adım kadar eminim

Sneijder-Poldi-Bruma üçlüsü gönderilip yerlerine Dursun Özbek-Cenk Ergün ikilisinin aldığı adamları koymak ne demek biliyor musunuz ? seneye ilk 10 imkansız adım kadar eminim Allah yüzümüze baksında küme de kalabilelim yok arkadaş Galatasaray kümeye mi düşer demeyin Tolga-Serdar-Cavanda-Donk-Jem leri takıma dolduran adam başımızda durduğu sürece gitgide daha çok yaklaşıyoruz sonumuza ...

Mariano Diaz - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Daha önce yine yazdım. Real Madrid'de forma şansı bulamıyor. Kiralık ya da Jose Rodriguez gibi bonservisiyle kolaylıkla alınabilir. Ciddi anlamda yetenekli bir forvet. Hiçbir zaman top class bir golcü olamaz belki ama bizim ligde rahatlıkla fark yaratır. Al koy Gomis'in arkasına, hiçbir şey kaybetmezsin.

33 yaşındaki adama 3 yıl sözleşme 5 milyon euro bonservis kim verir ?? gomis denen adam yeni umut bulut vakasıdır,alan,aldıran kötü niyetlidir..
Maliyeti onemli tabi ama Gomis asla cop transferi degildir, adamin kariyeri ortada biz boyle diye diye Umutlara Erenlere kaldik zaten onu bunu veto ederek. Yaparsin 2 yillik sozlesme, yillik 2.5 milyon euro verirsin. Daha az paraya getiremezsin zaten adam bu sene cok iyi bir sezon gecirdi Fransa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt