Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyide bir tane forvet alinmayacak ya? En az 2 tane direk oynayabilecek forvet transferi yapilmasi lazim zaten. Biri Gomis olur digeri de baska biri.

galatasaray batmış bir klüpdür, bütün mal varlıkları elden çıkmasına rağmen borcu hala devasadır, galatasarya futbol klübüne futbolcu eskisi almak kadar büyük ihanet olmaz keza ne satabilirsin nede yararlanabilirsin , galatasaray artık futbolcu alıp oynatıp satmak zorundadır aksi halde gaatasaray zaten batmışdır,kurtulmasınında imkanı yokdur.

Arkadaş valla anlamıyorum ki her seferinde safça kanmayı nasıl başarıyorsunuz bu Dursun'a ?

Adam kendi çıkıp 9m teklif var dedi değil mi ? 2 gün içerisinde Dursun o teklifi pazarlık yapıp 18m euro'ya çıkaracak ve buna siz inanıyorsunuz değil mi ?

Ben size olacağı söyleyim mi ? Bruma'nın çingene menajeri yine gitmeyi kafaya takacak RB Leipzig ile anlaşıp bizim Dursun'a diyecek ki bak Bruma'yı şimdi sat yoksa seneye bedava götürürüm adamı diyecek 7-8 arası bir paraya satacaklar Bruma'yı

Bu paranın büyük kısmı komisyona menajerlere yöneticilere pay edilecek kalan paraya da Serdar Gürler Tunay Torun filan alınacak ...

Maliyeti onemli tabi ama Gomis asla cop transferi degildir, adamin kariyeri ortada biz boyle diye diye Umutlara Erenlere kaldik zaten onu bunu veto ederek. Yaparsin 2 yillik sozlesme, yillik 2.5 milyon euro verirsin. Daha az paraya getiremezsin zaten adam bu sene cok iyi bir sezon gecirdi Fransa da.

gomis denen adam 33 yaşında büyük beklentilerle başladığı futbol yaşamında keçi boku gibi kabız bir futbol hayatı yaşadı, her gittiği yerde saç ba yoldurdu, kesinlikle umut bulut vakasıdır,

gomis denen adam 33 yaşında büyük beklentilerle başladığı futbol yaşamında keçi boku gibi kabız bir futbol hayatı yaşadı, her gittiği yerde saç ba yoldurdu, kesinlikle umut bulut vakasıdır,
31 yasinda, bu sene 32 olacak. Sen oyle dusunuyor olabilirsin ama daha iyisini bulup getirelim desem kimse de guzel bir oneri yapamiyor.

Gomis umut bulut mu ? Adam ayrıca 33 değil 31 yaşında.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Hiçbir zaman o seviyenin oyuncusu olmayacak. Tutmak istemeyebilirler.
Zaten son dakikalar icin sakliyor onu, dedigin gibi orada ilk 11 oyuncusu olamaz ama boyle oyunculari da her hoca tutmak isteyebilir. Bazen mac istedigin gibi gitmez koyarsin son 15 dakika girip karamboldan falan gol atar. Boyle gol attigi oldu cunku. Iyi para verirsen satin alabilirsin ama biz alamayiz. 10 milyon euro isterler en az. Belki kiralik + satin alma opsiyonu ile denemek lazim.

Gomis sakatlık yaşamadığı sürece ligde fark yaratır. Hala çok ciddi anlamda güçlü ve belli bir klası da zaten var. Ben bayağı umutluyum.

Maliyeti onemli tabi ama Gomis asla cop transferi degildir, adamin kariyeri ortada biz boyle diye diye Umutlara Erenlere kaldik zaten onu bunu veto ederek. Yaparsin 2 yillik sozlesme, yillik 2.5 milyon euro verirsin. Daha az paraya getiremezsin zaten adam bu sene cok iyi bir sezon gecirdi Fransa da.

Dursun yönetiminde bu çapsızlık varken minimum 3 yıllık sözleşme 3.5 milyon maaş ve 3-4 bonservis ile gerçekleşir o transfer ... Gomis 32 yaşında olduğunu ve en fazla 1-2 yıl oynayabileceğini düşünürsek

14.5 milyon euro maaliyet sadece 1*2 yıl için ben kesinlikle karşıyım bu transfere kesinlikle ...

Valla anlamıyorum ki ne duruma düştü taraftar Drogba'nın 1.5 yıl için maaliyeti 6 milyon euro'ydu

1.5 yıllık Drogba 6 milyon euro
1*2 yıllık Gomis 15 milyon euro

Ben daha fazla bişey söylemek istemiyorum ...

Rolan - Gomis
Bruma - Tolga - Ndiaye - Ben Arfa
Clichy - Astori - Serdar - Sagna
Muslera
Yedek:
XXXXX
Ahmet
Linnes
Carole
Garry
Atalay
Eren

Dursun yönetiminde bu çapsızlık varken minimum 3 yıllık sözleşme 3.5 milyon maaş ve 3-4 bonservis ile gerçekleşir o transfer ... Gomis 32 yaşında olduğunu ve en fazla 1-2 yıl oynayabileceğini düşünürsek

14.5 milyon euro maaliyet sadece 1*2 yıl için ben kesinlikle karşıyım bu transfere kesinlikle ...

Valla anlamıyorum ki ne duruma düştü taraftar Drogba'nın 1.5 yıl için maaliyeti 6 milyon euro'ydu

Niye herkes 1-2 yil daha oynar diyor onun cevabini verebilirmisin? Bir tek Turk insanlari bunu boyle dile getiriyor, 32 yasindaysa en fazla 1 bilemedin 2 yil oynar diye. Gomis icin ozel birsey se onu bilemem belki hakli cikabilirsiniz ama genel olarak kendine iyi bakan topcular artik gunumuz futbolunda 36 yasina kadar rahatlikla oynar, hele ki bu lig Spor Toto Super Ligi ise.

Diger dediklerine katiliyorum ben de Dursun dan beklerim o dedigin seyleri.

Son düzenleme:
Takımdan zaten bir nane olduğu yok seneye de hiçbir şey değişmeyecek adım kadar eminim bari Ozan Kabak Atalay Babacan Birhan Vatansever gibi adamlara şans verelim oynasınlar

Selçuk-Semih-De Jong filan oynayacağına bu gençler oynasın ...

Zaten son dakikalar icin sakliyor onu, dedigin gibi orada ilk 11 oyuncusu olamaz ama boyle oyunculari da her hoca tutmak isteyebilir. Bazen mac istedigin gibi gitmez koyarsin son 15 dakika girip karamboldan falan gol atar. Boyle gol attigi oldu cunku. Iyi para verirsen satin alabilirsin ama biz alamayiz. 10 milyon euro isterler en az. Belki kiralik + satin alma opsiyonu ile denemek lazim.
Jose Rodriguez bile bize gelmeden önceki sezon 25 maçta forma giymişti ve ciddi süreler almıştı. Mariano ise bu sezon sadece ve sadece 302 dakika forma giymiş. Dediğin gibi düşünüyor da olabilirler ama genel bir bakınca olabilitesi ciddi anlamda var görünüyor.

gomisde büyük kazık var, kendisi oldum olası kabız bir oyuncudur, ligde ne adam geçer,nede hızlıdır, umut bulut tarzı 33 yaşına gelmiş futbolcu hurdasıdır, devre arasına kalmadan yeni forvet aranılır..

06.08.1985, adamı niye 1 yaş ihtiyarlatıyorsun yaw?:P...

Daha genç oyuncu alınmasını ben de isterim, bu yaştakileri ise -çok gerekli ise- bonservis free yahut kiralık tercih ederim, ayrı konu...

Niye herkes 1-2 yil daha oynar diyor onun cevabini verebilirmisin? Bir tek Turk insanlari bunu boyle dile getiriyor, 32 yasindaysa en fazla 1 bilemedin 2 yil oynar diye. Gomis icin ozel birsey se onu bilemem belki hakli cikabilirsiniz ama genel olarak kendine iyi bakan topcular artik gunumuz futbolunda 36 yasina kadar rahatlikla oynar, hele ki bu lig Spor Toto Super Ligi ise.

Diger dediklerine katiliyorum ben de Dursun dan beklerim o dedigin seyleri.

Yoo reis tamam forvet için yaş çok sıkıntılı bir durum değil tamam ama şöyle bişey var 36 yaşına kadar oynamasını isteyeceğimiz adamlar Drogba-Eto'o kalibresindeki adamlar hani kendine iyi bakarsa her türlü yaş 36 olsa bile iş yapabilecek adamlar

Gomis kesinlikle o seviyenin adamı değil

32 yaşında bir Gomis'i o maliyetler ile getirmek tamamen saçmalık maalesef ...

Küçük bir düzeltme: Drogba'nın 1,5 yıllık toplam maliyeti 10 milyon euroydu.

Yoo reis tamam forvet için yaş çok sıkıntılı bir durum değil tamam ama şöyle bişey var 36 yaşına kadar oynamasını isteyeceğimiz adamlar Drogba-Eto'o kalibresindeki adamlar hani kendine iyi bakarsa her türlü yaş 36 olsa bile iş yapabilecek adamlar

Gomis kesinlikle o seviyenin adamı değil

32 yaşında bir Gomis'i o maliyetler ile getirmek tamamen saçmalık maalesef ...
Ben sahsen 2 senedir bu yonetimin yaptigi transferleri gordukten sonra bunlardan daha iyisini beklemek hayalperistlik oldugunu dusunuyorum. 2 senedir kimlerle oynadigimiz ortada, Gomis degilde kim gelsin? Bacca deniyor mesela, Bacca iyi bir bitirici ama Gomis kadar kuvvetli bir oyuncu degil. Baska kimi alabilir Cenk Ergun? Bize gelen oyuncu hemen formayi kapip oynamasi lazim cunku 2 yildir surunuyoruz resmen. Yoksa yine Eren, Semih, Tolga, Sabri'ler falan oynayacak bu takimda.

Ben o yuzden Gomis alinsin diyorum, cunku alternatifi soz konusu oldugunda daha da cok kufur edeceksiniz bu yonetime. (hakli olarak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt