Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide bu sene ne yapıyor ,bitmiş adamlardan meded ummayı bırakın keza geri dönüşü olmayan her futbolcu tabuta çakılan başka çividir..
Karşı örnekleri kadar dediğin gibi örneklerde mevcut. Bilemezsin vereceği katkıyı önceden ki adam henüz 31 yaşında. 1-2 sene minumum katkı verir uyum ve diğer faktörlerde uyarsa. Futbol sonuçta bir takım oyunu.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Ben sahsen 2 senedir bu yonetimin yaptigi transferleri gordukten sonra bunlardan daha iyisini beklemek hayalperistlik oldugunu dusunuyorum. 2 senedir kimlerle oynadigimiz ortada, Gomis degilde kim gelsin? Bacca deniyor mesela, Bacca iyi bir bitirici ama Gomis kadar kuvvetli bir oyuncu degil. Baska kimi alabilir Cenk Ergun? Bize gelen oyuncu hemen formayi kapip oynamasi lazim cunku 2 yildir surunuyoruz resmen. Yoksa yine Eren, Semih, Tolga, Sabri'ler falan oynayacak bu takimda.

Ben o yuzden Gomis alinsin diyorum, cunku alternatifi soz konusu oldugunda daha da cok kufur edeceksiniz bu yonetime. (hakli olarak)

Bende artık tamamen kestim bunlardan ümidi olabildiğince zararsız kapatalım şu dönemi onun derdindeyim eldeki Bruma-Sneijder-Muslera yı filan kaybetmeden

Ama Bacca alabilme ihtimalimiz varsa kesinlikle Bacca derim reis çok daya uygun Galatasaray'a Gomis tamam güçlü ama Eren'de Gomis'ten bile güçlü ama ben forvette ilk iş olarak golcülüğüne pozisyon bilgisine bakarım Bacca bu konularda Gomis'in fersah fersah üzerinde

Üstelik elimizde pivot olarak gerçekten iyi Eren var seneye kesinlikle 2 bek alıcaz bunlar jetro corchia gibi orta kesebilen adamlar olursa Eren'den çok daha fazla faydalanıcaz inşallah + olarak böyle defans arkasına sarkan golcü ile müthiş bir forvet rotasyonumuz olabilir

Bende Bacca vs Gomis ise kesinlikle Bacca derim reis ...

Küçük bir düzeltme: Drogba'nın 1,5 yıllık toplam maliyeti 10 milyon euroydu.

10 milyon olsun reis canınız sağolsun düzeltelim

1.5 yıllık Drogba 10 milyon euro
1*2 yıllık Gomis 15 milyon euro

Haydi Gomis 3 yıl bile oynasın yine tablo aynı

Tamam anlıyorum Dursun söz konusu olunca anca bu kadar oluyor ama göz göre göre klübün böyle hamleler ile batışını hızlandırmayı kabullenemiyorum be reis ...

Bende artık tamamen kestim bunlardan ümidi olabildiğince zararsız kapatalım şu dönemi onun derdindeyim eldeki Bruma-Sneijder-Muslera yı filan kaybetmeden

Ama Bacca alabilme ihtimalimiz varsa kesinlikle Bacca derim reis çok daya uygun Galatasaray'a Gomis tamam güçlü ama Eren'de Gomis'ten bile güçlü ama ben forvette ilk iş olarak golcülüğüne pozisyon bilgisine bakarım Bacca bu konularda Gomis'in fersah fersah üzerinde

Üstelik elimizde pivot olarak gerçekten iyi Eren var seneye kesinlikle 2 bek alıcaz bunlar jetro corchia gibi orta kesebilen adamlar olursa Eren'den çok daha fazla faydalanıcaz inşallah + olarak böyle defans arkasına sarkan golcü ile müthiş bir forvet rotasyonumuz olabilir

Bende Bacca vs Gomis ise kesinlikle Bacca derim reis ...
Bize minimum 2 forvet sart zaten elde forvet yok, Eren en fazla 3. santrafor olabilir normalde bu kulupte. O yuzden Gomis veya Bacca alinsa bile bir tane daha forvet transferi yapmamiz lazim.

Benim bildigim kadariyla Hollandaca da denebiliyor veya Flamanca.
Hollandaca denir burada, Flamanca ne yav. :)

Belçika'da konuşulan lehçesine Flamanca, Hollanda'da konuşulana ise Hollandaca denir - wikipedia

Son düzenleme:
sen benim eski transferlerle ilgili mesajlarıma bak, siz burada chedjou transferinde bayram yaparken ben tank gibi ağır derdim, ben yanılmam, tamamen kabız oyuncudur, yaşıda kemale erdi ,marsilyada bir sezonluk iiş yaptı lakin marsilya kadrosuna bakın önce.. net konuşuyorum gomis 15 milyon euroluk umut buluttur,kendine güvenene hodri meydan.

Oyun stili bize uygun degil dersin anlarim da umut bulut ne demek iyice sictin tiner sentetik mi ? He bide ben yanilmam ne demek ya bu nasi bi ego . benimde onerdigim oyuncular oldu. transfer onerileri basliginda koy takimlarinda oynayan adi sani dogru durust duyulmamis oyuncular simdi buyuk sicrama yaptilar. ama az da olsa yanildigim oyuncular da oldu.

Bacca %99 ayrılacak Milan'dan ne taraftar istemiyor kendi kalmak istemiyor anladığım kadarıyla sofifa&futhead taki adamın sayfasında bile taraftar bayağı kızgın istemiyor Bacca'yı (neden böyle bilmiyorum belki mevzuya düşmüştür takımdakiler ile)

Tabikide Dursun söz konusu olunca bu transfer imkansız ama elde

Bruma-Sneijder-Sinan üçlüsünü tutup önlerine koyduğumuz bir Bacca ile şu STSL'nin altını üstüne getirirdik ama gelin görün ki olmayacak işte ...

Oyun stili bize uygun degil dersin anlarim da umut bulut ne demek iyice sictin tiner sentetik mi ? He bide ben yanilmam ne demek ya bu nasi bi ego . benimde onerdigim oyuncular oldu. transfer onerileri basliginda koy takimlarinda oynayan adi sani dogru durust duyulmamis oyuncular simdi buyuk sicrama yaptilar. ama az da olsa yanildigim oyuncular da oldu.

geçmişde böyle yüzlerce mesaj aldım,chedjou,donk,eren..say say bitmez taaa lukunkuya kadar gider bu iş, ben bilgi konuştururum şimdi söylediğim lafın ardında 2 sene sonrada dururum siz ve sizin türeviniz taraftarlar ve sizin kafanızda yöneticiler yüzünde koskoca camia battı siz hala farkında değilsiniz,yazık,böyle taraftar düşman başına..

Bize minimum 2 forvet sart zaten elde forvet yok, Eren en fazla 3. santrafor olabilir normalde bu kulupte. O yuzden Gomis veya Bacca alinsa bile bir tane daha forvet transferi yapmamiz lazim.

Doğrudur reis ama ben ilk önce ilk 11 için kadromuzu sağlamlaştıralım derim çünki zaten elimizdeki oyuncuların hepsi alternatif olabilir en fazla elimizde 11 için yazılabilecek Sneijder-Muslera-Bruma kaldı

Evet ilk 11 için 6-7 tane fark yaratabilecek iyi adam alırsak ondan sonra hala transfer yapabilecek bütçemiz varsa alalım 3. forveti de veya sağ kanat için 1 adam daha alalım buna karşı değilimde önce acil ihtiyaçları halletmekten yanayım

Real Madrid´e gol atip, ayni macta Ramos´u oyundan attirabiliyordu ama.
Attığı golü bir zahmet atsın artık, kırmızı o pozisyonda ramosun önünde hangi oyuncu olursa olsun kırmızı, oyuncu ile alakalı değil pozisyon ile alakalı. Ama diyelim ki otuz metreden gol attı, fikrim değişmez, Fatihin de dediği gibi, top kontrol edemeyen, iki metre yanında ki adama pas atamayan, o kadar boya rağmen hava topuna nasıl çıkacağına bilmeyen biri benim gözümde futbolcu falan değil. Bak bu saydıklarım futbolun temel noktaları. Yinede sağolsun var olsun, giderken bana göre onunda hatası olsada temiz adamdı, iyi kötü faydası da dokundu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
görüyorumki Galatasarayın gerçek düşmanı kendi yöneticileri ve taraftarları, hiç bir rakip Galatasaraya bu kadar zarar vermedi,veremedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt