Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Attığı golü bir zahmet atsın artık, kırmızı o pozisyonda ramosun önünde hangi oyuncu olursa olsun kırmızı, oyuncu ile alakalı değil pozisyon ile alakalı. Ama diyelim ki otuz metreden gol attı, fikrim değişmez, Fatihin de dediği gibi, top kontrol edemeyen, iki metre yanında ki adama pas atamayan, o kadar boya rağmen hava topuna nasıl çıkacağına bilmeyen biri benim gözümde futbolcu falan değil. Bak bu sandıklarım futbolun temel noktaları. Yinede sağolsun var olsun, giderken bana göre onunda hatası olsada temiz adamdı, iyi kötü faydası da dokundu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kenan cok spesifik ve geneli yansitan taraftar profilindesin. Bir mevzuatin tamamini degil, sadece son gördügünü degerlendirebiliyorsun. Umut 2014 öncesi atletik, hava toplarinda cok etkili, rakip savunmalari fiziksel anlamda bezdiren bir oyuncuydu.

Galatasaray´dan Besiktas´a tüm forvetleri diri diri yiyen lugano´nun, her mac anasini aglatiyordu bir ara.

Son düzenleme:
geçmişde böyle yüzlerce mesaj aldım,chedjou,donk,eren..say say bitmez taaa lukunkuya kadar gider bu iş, ben bilgi konuştururum şimdi söylediğim lafın ardında 2 sene sonrada dururum siz ve sizin türeviniz taraftarlar ve sizin kafanızda yöneticiler yüzünde koskoca camia battı siz hala farkında değilsiniz,yazık,böyle taraftar düşman başına..

La ne bilgisi sacma sacma konusma kafaya bak ya

görüyorumki Galatasarayın gerçek düşmanı kendi yöneticileri ve taraftarları, hiç bir rakip Galatasaraya bu kadar zarar vermedi,veremedi..
şimdi ayıp ettin işte, ikide bir taraftar olayına girilmesini hiç sevmiyorum, hele böyle genelleme yapılarak. bak mesela ben taraftarım ne diyorum gomis gelirse öpüp başımıza koyalım, yönetim malum. Bak bunun arkasında ki mana şudur bu yönetim onu getirebilirse dua edelim yoksa ikinci lige götürecek oyuncular getirecekler.

Şimdi tekrar soruyorum, sen misal bu oyunculara sırf yaşları yüzünden mi bitik, tabuta çakılmış bir çivi daha diyorsun?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Chiriches'i kaç kere izledin transfermarkttan boyuna bakıp yorumlamayın lütfen

napolide cok defa izledim hatta tottenhamda bile izledim bizim mallar yüzünden avrupa maclarını izliyorum

chiriches gercekten iyi stoper ama ramos gibi misal sıcrama olayı cok iyi degil yan toptan yedigimiz gollerin haddi hesabı yok bu adamın yanına misal kacheridiyede alırsan

iste o zaman fenerdeki gibi tas gibi stoper hattı kurarsın yerden ve havadan

Yok onun boyu, yok su futbolcu olmaz bu olmaz. Ulan Dany Semih ikilisi ile takimi sampiyon yapip, ceyrek final oynatan Fatih Terim harbiden büyük hocaydi be.

şimdi ayıp ettin işte, ikide bir taraftar olayına girilmesini hiç sevmiyorum, hele böyle genelleme yapılarak. bak mesela ben taraftarım ne diyorum gomis gelirse öpüp başımıza koyalım, yönetim malum. Bak bunun arkasında ki mana şudur bu yönetim onu getirebilirse dua edelim yoksa ikinci lige götürecek oyuncular getirecekler.

Şimdi tekrar soruyorum, sen misal bu oyunculara sırf yaşları yüzünden mi bitik, tabuta çakılmış bir çivi daha diyorsun?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

galatasarayın taraftarıda yöneticisi kadar takımın batmasında sorumludur, chedjou,donk falan filan hep alkış yaparken bizim gibi olmaz diyenleri linç ediyorlardı..

Yok 31
Yok 33
Yok gerçek yaşı 40

Welcome To Turkey.
Saçma sapan konuları bırakın.

Iyi ve kötü oyuncu vardır. Sana vereceği fayda ya bakarsın, yaşın önemi yok.

Şu anda genç oyuncu alıp ilerde satabilecek yapıda değiliz, çünkü takım yok.

Elbette genç oyuncular gelecek, ama mevcut takım, camia ve kadro yapısı ile 2-3 direk şampiyonluk yolunda katkı verecek oyuncular da alınması şart stratejik planlama da.

Doğru dürüst bir takım yaratıp, takım yola girince , ek olarak genç oyuncuları ilave edersin. Kötü bir takım da zaten genç oyuncular gelişim gösteremez kolay kolay ve tipik TR kaos ortamında kaybolur yahut değer altında satarsın sportif başarısızlığı dan dolayı.

GSC App Premium Edition 1.2

Son düzenleme:
Yok onun boyu, yok su futbolcu olmaz bu olmaz. Ulan Dany Semih ikilisi ile takimi sampiyon yapip, ceyrek final oynatan Fatih Terim harbiden büyük hocaydi be.

o 2 malın önünde melo gibi bir adam vardı bütün savunmayı toparlıyordu kargalarda atiba nın yaptıgını daha agresif yapıyordu

simdi hem stoperlerimiz yok hem ön liberomuz yok kim toparlayacak bu savunmayı

üstüne üstlük bekler rezalet ötesi hem savunmaları hem hucumları

Nederlands degil mi ? Hollands bildigim kadari ile Nederlands´in bir sivesi ?

Dogru, dil - Nederlands. Ulke - Nederland.

Almanya da Niederlande denir, dile de Niederländisch. Ama sizin orada Hollandisch de deniyor. Ayni aslinda halk dilinde.

Turkce de Niederlande/Nederland'i cevirince de Hollanda oluyor.

O bakimdan hangi dil diye sorunca Hollandaca demeliyiz.

Son düzenleme:
bende boş yorum olmaz delikanlı,ben yanılmam ,sıkıyorsa geçmiş mesajlarıma bak ve sizin gibi Galatasarayın gerçek düşmanı taraftar beni hiç sevmez buda benim için şereftir.

seni seveceğim ya da sevemeyeceğim bir vasıfta değilsin ki,bomboş yorum yapıyorsun insan gibi tartışacağına insanlarla saçmalıyorsun

Kenan cok spesifik ve geneli yansitan taraftar profilindesin. Bir mevzuatin tamamini degil, sadece son gördügünü degerlendirebiliyorsun. Umut 2014 öncesi atletik, hava toplarinda cok etkili, rakip savunmalari fiziksel anlamda bezdiren bir oyuncuydu.

Galatasaray´dan Besiktas´a tüm forvetleri diri diri yiyen lugano´nun, her mac anasini aglatiyordu bir ara.
Beni sadece ve sadece Galatasaray dönemi ilgilendirir. İlk bir iki sezon iyi kötü faydası oldu ama bu demin saydığım futbolun temel becerilerine sahip olmadığını değiştirmez. Misal sadece attığı goller deniyor, ama atamadığı paslar ile, kazanamadığı hava topları ile, kontrol edemediği toplar ile, bak hepsi temel noktalar, kaç golün, kaç pozisyonun heba olmasına sebeb oldu. Tekrar ediyorum, ilk bir iki sezon iyi kötü faydası oldu ama o zaman da benim gözümde futbolcu değildi. Bizden önce oynadığı takım ve maçlar beni ilgilendirmiyor. Gördüğün gibi ne şöyle taraftarsınız diyorum ne böyle diyorum, futbolun temel noktaları ve benim umutta bunu hiç bir zaman görememem.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tamam canın sağolsun 10 olsun bu çok bişeyi değiştirmez ki reis ...

İyi ki de geldi. O yaşta hiçbir futbolcunun transfer edilmesini istemem ama Drogba' yı ayrı severim, Van Basten-Ronaldo (Gerçek olanı, Brezilyalı yani) dan sonra gelenlerin en iyisidir benim gözümde...İlk sezon yaşattıkları yeter, ikinci sezon yatışa geçmesi üzmüş olsa da canı sağ olsun 'Fenomen' in...

Doğrudur reis ama ben ilk önce ilk 11 için kadromuzu sağlamlaştıralım derim çünki zaten elimizdeki oyuncuların hepsi alternatif olabilir en fazla elimizde 11 için yazılabilecek Sneijder-Muslera-Bruma kaldı

Evet ilk 11 için 6-7 tane fark yaratabilecek iyi adam alırsak ondan sonra hala transfer yapabilecek bütçemiz varsa alalım 3. forveti de veya sağ kanat için 1 adam daha alalım buna karşı değilimde önce acil ihtiyaçları halletmekten yanayım
Tabiki ilk 11 i kurmak oncelik ama butce bahanesi olamaz, buyuk takimmiyiz? Evet. O zaman sezonu acarken 3 forvet ile acarsin. O da en kotu diyorum Avrupa da CL oynasaydik 4 tane olmali derdim. Suanda Eren var sadece o yuzden bir tane santrafor transfer bizim hic bir seyimize yetmez.

Besiktas ta bile Cenk, Demba Ba, Aboubakar var. Fener de Van Persie, Sow, Fernandao ve Emenike. Matematiksel olarak 3 forvet sart bize de.

Son düzenleme:
Niye hiç orta saha haberi çıkmıyor ya. En çok önem vermemiz gereken bölge

Nederlands degil mi ? Hollands bildigim kadari ile Nederlands´in bir sivesi ?
Almanca da doğrusu "Niederländisch".
Hollanda; Niederlande / Netherland in bir il'i gibi birşey.
Ama normal halk Hollanda ve Hollandaca der Almanya da.

GSC App Premium Edition 1.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt