- 31 Aralık 2015
- 14.621
- 9.555
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TRANSFER | @lequipe gazetesi Hoffenheim kulübünün Martin Braithwaite transferi için @ToulouseFC ile görüştüğünü iddia etti. #Ligue1
Hoffenheim da patlama yapabilir.
Hoffenheim stiline uygun bi takim burda patlama yapabilir. burda da bise yapamazsa yerinde sayar durur.Sanmıyorum ama yüksek ihtimal
Hoffenheim stiline uygun bi takim burda patlama yapabilir. burda da bise yapamazsa yerinde sayar durur.
tamamda khacheridi sag stoper oynuyor biz sol stoper bakıyoruz nasıl olucak ?Khacheridi büyük ihtimalle bitti.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
tamamda khacheridi sag stoper oynuyor biz sol stoper bakıyoruz nasıl olucak ?
Çok kuponumu yatırdı bu sene bu herif bitiricilik konusunda sıkıntısı var, mental olarakta.
Khacheridi haberleri nerden? Hic bir kaynak bulamadim ben bir de bu adam sakat mi gecen sezon niye az oynamis?
Sen adama kafayi takmissin. Benimde takintili oldugum adamlar var. Tinercilerdeki rhodolfo gremio'da oynarken gremio-newells old boys macinda 90+2'de attigi golle 5,5 milyarimi yatirdi . turkiye'ye geldi geleli hep o mac aklima geliyo![]()
Eğer gerçekten 2 stoper alınmak isteniliyorsa Astori-Khacheridi yapılıp arkamıza yaslayıp maç izleyebiliriz
Veysel Sarı ne zamandan beri stoper.FutStats™
@FutStat
Süper Lig'in en az hava topu kazanan stoperleri. 1,0 Titi 1,1 Hakan Balta, Veysel Sarı En çok hava topu kaybeden stoper: Semih Kaya (1,9)
Süper Lig'in en çok çalım yiyen stoperleri. 1,1 Dusko Tosic 1,1 Salih Dursun 0,8 Barış Başdaş, Chico, Dany, Didi, Prochazka 0,6 Semih Kaya