Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | @lequipe gazetesi Hoffenheim kulübünün Martin Braithwaite transferi için @ToulouseFC ile görüştüğünü iddia etti. #Ligue1

Hoffenheim da patlama yapabilir.

Eğer Tudor seneye de üçlü oynatmayı düşünüyorsa (ki bu Sneijder ve Selçuk'un olmaması demektir)

Khacheridi çok uygun bir stoper olabilir

Sol stoper içinde Astori alınırsa

Astori-Khacheridi-Serdar sağlam bir defans hattımız olabilir seneye ...

Khacheridi haberleri nerden? Hic bir kaynak bulamadim ben bir de bu adam sakat mi gecen sezon niye az oynamis?

Çok kuponumu yatırdı bu sene bu herif bitiricilik konusunda sıkıntısı var, mental olarakta.

Sen adama kafayi takmissin. Benimde takintili oldugum adamlar var. Tinercilerdeki rhodolfo gremio'da oynarken gremio-newells old boys macinda 90+2'de attigi golle 5,5 milyarimi yatirdi . turkiye'ye geldi geleli hep o mac aklima geliyo :)

DBLmzrTWAAA-aVb

Eğer gerçekten 2 stoper alınmak isteniliyorsa Astori-Khacheridi yapılıp arkamıza yaslayıp maç izleyebiliriz

Sen adama kafayi takmissin. Benimde takintili oldugum adamlar var. Tinercilerdeki rhodolfo gremio'da oynarken gremio-newells old boys macinda 90+2'de attigi golle 5,5 milyarimi yatirdi . turkiye'ye geldi geleli hep o mac aklima geliyo :)

Valla yav :D Gidipte orda patlama yaparsa falan içime dokunur, kahrolsun :D

Gomis ve Khacheridi ile transfere başlayamak iyidir her türlü birde Sinan-Sneijder-Bruma üçlüsünü bozmadan devam edebilirsek

Muslera
transfer-Serdar-Khacheridi-transfer
transfer-transfer
Sinan-Sneijder-Bruma
Gomis​

2 orta saha ve sağ&sol bek transferi kalıyor sadece geriye ...

Gomis hayırlı olsun diyelim ben Bacca'dan yanaydım ama hayırlısı bakalım inşallah katkı sağlar Galatasaray'a ...

FutStats™
@FutStat

Süper Lig'in en az hava topu kazanan stoperleri. 1,0 Titi 1,1 Hakan Balta, Veysel Sarı En çok hava topu kaybeden stoper: Semih Kaya (1,9)

Süper Lig'in en çok çalım yiyen stoperleri. 1,1 Dusko Tosic 1,1 Salih Dursun 0,8 Barış Başdaş, Chico, Dany, Didi, Prochazka 0,6 Semih Kaya
Veysel Sarı ne zamandan beri stoper.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt