Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sola onyekuru sağa cengiz şeklinde yapardım

Onyekuru pahali gelir

1 sene sozlesmesi kalmis Sam Larsson'u veya kume dusen middlesbrough'dan Fischer'i alirdim, 4milyon'dan fazla tutmazlar

Iki tane genc ve yetenekli oyuncular

Sam Larsson daha iyi bir sezon gecirdi, 2 yildir heerenveen'in en iyi oyuncularindan biri, Fischer bu sene middlesbrough'da fazla forma sansi bulamadi

Dursun yine harika başladı transfer sezonuna takımın ayakta kalan 3 oyuncusundan birini satarak. Bu adam ajan vallaha ajan billaha ajan.

Bjk ile anlasan Taison da Shakhtar ile 4 yillik yeni sözlesme imzaladi

DAsDdTRXgAIvpMc.jpg

Onyekuru pahali gelir

1 sene sozlesmesi kalmis Sam Larsson'u veya kume dusen middlesbrough'dan Fischer'i alirdim, 4milyon'dan fazla tutmazlar

Iki tane genc ve yetenekli oyuncular

Sam Larsson daha iyi bir sezon gecirdi, 2 yildir heerenveen'in en iyi oyuncularindan biri, Fischer bu sene middlesbrough'da fazla forma sansi bulamadi

pahalı gelsin 8m serbest kalma maddesi var Bruma'yı 15 civarına satıcaz 2m'lik adam almak hata olur

pahalı gelsin 8m serbest kalma maddesi var Bruma'yı 15 civarına satıcaz 2m'lik adam almak hata olur

8milyonluk adam iyi, 2milyonluk adam kotu mu oluyo simdi, yani odenen bonservisler oyuncunun kalitesini mi belirliyor, boyle birsey olur mu, nasil bir mantik bu

Podolski 2.5milyona alindi

Scout transferi yapsinlar, fransa'da, belcika'da, arjantin'de, brezilya'da 2-3milyona alabilecegin genc, yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncu mu yok

Bu saatten sonra hic bir oyuncuya bonservis icin 7-8m+ verilmemeli

8milyonluk adam iyi, 2milyonluk adam kotu mu oluyo simdi, yani odenen bonservisler oyuncunun kalitesini mi belirliyor, boyle birsey olur mu, nasil bir mantik bu

Podolski 2.6milyona alindi

Scout transferi yapsinlar, fransa'da, belcika'da, arjantin'de, brezilya'da 2-3milyona alabilecegin genc, yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncu mu yok

Bu saatten sonra hic bir oyuncuya bonservis icin 7-8m+ verilmemeli

onu demek istemedim kaliteli adama pahalı gelir dememek lazım paramız olacak ne de olsa,doğru açıklayamadım

bruma gidiyosa onyekuru ve karamohu almayan en adi şerefsizdir.altyapıdan recep gülü ve doguscan incedereyi de a takıma çıkar.

Atletico'dan Vietto ve Kranevitter'i kiralasak keşke bir de Diogo Jota var o da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt