Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.900
- 7.984
- 1.233
brumadan gelecek parayı badou visca ikilisine gomsunler.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben sola onyekuru sağa cengiz şeklinde yapardım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
brumadan gelecek parayı badou visca ikilisine gomsunler.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben sola onyekuru sağa cengiz şeklinde yapardım
Onyekuru pahali gelir
1 sene sozlesmesi kalmis Sam Larsson'u veya kume dusen middlesbrough'dan Fischer'i alirdim, 4milyon'dan fazla tutmazlar
Iki tane genc ve yetenekli oyuncular
Sam Larsson daha iyi bir sezon gecirdi, 2 yildir heerenveen'in en iyi oyuncularindan biri, Fischer bu sene middlesbrough'da fazla forma sansi bulamadi
Georges-Kevin N'Koudou - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Bruma giderse kiralanabilir belki. Stili benziyor. Totenham'da forma şansı bulamıyor.
Bjk ile anlasan Taison da Shakhtar ile 4 yillik yeni sözlesme imzaladi
![]()
pahalı gelsin 8m serbest kalma maddesi var Bruma'yı 15 civarına satıcaz 2m'lik adam almak hata olur
8milyonluk adam iyi, 2milyonluk adam kotu mu oluyo simdi, yani odenen bonservisler oyuncunun kalitesini mi belirliyor, boyle birsey olur mu, nasil bir mantik bu
Podolski 2.6milyona alindi
Scout transferi yapsinlar, fransa'da, belcika'da, arjantin'de, brezilya'da 2-3milyona alabilecegin genc, yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncu mu yok
Bu saatten sonra hic bir oyuncuya bonservis icin 7-8m+ verilmemeli
Bayram Tutumlu @BayramTOficial 34 dk.34 dakika önceDaha fazla
İp ucu: Büyük bir külübün Başkan'ına ya arkadaşlığımız biter yada Aslanıma gereken oyuncuları iyi şartlarda verirsin tehdidi..Verecek.
Bayram Tutumlu @BayramTOficial 34 dk.34 dakika önceDaha fazla
İp ucu: Büyük bir külübün Başkan'ına ya arkadaşlığımız biter yada Aslanıma gereken oyuncuları iyi şartlarda verirsin tehdidi..Verecek.
Wolfsburg küme düşerse Ntep var
bruma gidiyosa onyekuru ve karamohu almayan en adi şerefsizdir.altyapıdan recep gülü ve doguscan incedereyi de a takıma çıkar.