Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.853
- 23.412
- 3.723
Arda 2 seneye tamamen biter. Barcelona'da çok geriye gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendimi intihar ederimGSCimbom GSCForum 4 uur4 uur geleden
El Mundo Deportivo, Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan Arda Turan için Galatasaray'ın da takipte olduğunu yazdı.
Biz daha hizliyiz![]()
B1A GOSSIP • DIŞ BASIN | Barcelona TD'ü Valverde'nin kadroda düşünmediği Arda Turan, Galatasaray ile anlaşmaya yakın! (El Mundo Deportivo)
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Benim ligde en begendigim forvet yalan soyleyecek halim yok, tabiki Adebayor lar var Vagner Love , Eto'o lar ama bunlarin hepsi yasli dede. Aboubakar genc ve piyasasi olan, hatta bu performansini boyle surdururse ileride ustune kar yapip satabilecegin bir oyuncudur. Keske cepte 10 milyon euro olsada biz alsak, ama Fiko boyle bir hata yapmaz bence. Alirlar tapusunu.Aboubakar'ı Ffenerbahçe'de düşünüyormuş. Keşke biz alsak. Çok iyi kumaş bence.
yalnız o gün o heyecan ile fark etmemişim, adamın bizde attığı ilk golün hazırlanışı bile muhteşem
Benim ligde en begendigim forvet yalan soyleyecek halim yok, tabiki Adebayor lar var Vagner Love , Eto'o lar ama bunlarin hepsi yasli dede. Aboubakar genc ve piyasasi olan, hatta bu performansini surdururse ileride ustune kar yapip satabilecegin bir oyuncudur. Keske cepte 10 milyon euro olsada biz alsak, ama Fiko boyle bir hata yapmaz bence. Alirlar tapusunu.
Galatasarayın efsanesi oldu o kadar kısa sürede.
Sigara kendiliğinden yanmak istedi be renktaş
O paraya super olur, sebebi de bonservisinin 60% i Porto da, diger 40% menajer sirkette. Porto az paraya satarsa zarar ederler, zamaninda onlar o 60% icin 4 milyon euro odemisler. Yanlis bilmiyorsam o 10 milyon euro sirf o 60% diye okudum bir yerde.5 vermişler Porto'ya geri dönüş yapmamış. En fazla 7'ye bitirirler. 33 yaşında Gomis'e senelik 3.5 vereceğine 24 yaşında adama ver.
Talisca-Aboubakar ligin en delici hucüm ikilisi durumunda. Ekmeğini çok yerler seneye de.
___________Gomis____________
_Brahimi____S10_____Rodriguez_
Bu hucum hatti Mac basi 4 gol atar