Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'in yetki verdigi Turk menajer Murat Korkmaz, Vida ile bir gorusme gerceklestirdi.

DBQ9xcMWAAAMcRN

H.delik haklı çıktı ebubakar iyi topçu talisca zaten efsane adam topçunun hasından anlıyormuş.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Aboubakar o kadar para etmez. Yani o kadar parayı yatırmaya değmez diyeyim daha doğrusu.

10 milyon bağladığın forvet seni gol manyağı yapmalı bu ligde. Banko 20+ gol atmalı bana göre. Yoksa yazık o paraya. Ha Beşiktaş ödesin alsın tabi umrunda değil.

sent via GSC

Vay be Pote Adana Demir den ayrılmış. Böylece Adana kesin ligden düşer önümüzdeki sezon.

64815045b9495f882efd6855b125cd7e.jpg

sent via GSC

[FONT=&quot]Bertrand Traore geliyor
spor x[/FONT]

Bence Aboubakar o kadar para etmez. Yani o kadar parayı yatırmaya değmez diyeyim daha doğrusu.

10 milyon bağladığın forvet seni gol manyağı yapmalı bu ligde. Banko 20+ gol atmalı bana göre. Yoksa yazık o paraya. Ha Beşiktaş ödesin alsın tabi umrunda değil.

sent via GSC

katiyen etmez ama josef in 8 , amrabatin 9 , tabatanin 8 , topuz un 8-9 ettigi bir surecte (ozellikle senelere yaydim) aboubakar in katkisi da 10 luk gorulebilir

bir de bjk cok tutumlu davrandi , simdi maceraya atilmak yerine tutmus adanlara guvenecekler anlasilan

seyirci de seviyor . Ama sinirlerine hakim olamazsa daha yakin giden bir ligde aboubakar cok terse de yatirabilir en kritik macta takimini

sent via GSC

Yeteneği , fizik gücü yeter de mental olarak 10 Milyonu kaldıramaz.

O paraya super olur, sebebi de bonservisinin 60% i Porto da, diger 40% menajer sirkette. Porto az paraya satarsa zarar ederler, zamaninda onlar o 60% icin 4 milyon euro odemisler. Yanlis bilmiyorsam o 10 milyon euro sirf o 60% diye okudum bir yerde.

Official: Porto Sign Vincent Aboubakar. : soccer

edit:

zamaninda 30% lik kisim icin vermisler o parayi. Geri kalani onlarda degilmis. Sonradan bir yerde daha okumustum bir 30% lik kismini daha satin almislardi oyle aklimda kaldi demek o 60%.
Ben de okumuştum.Benfica ve Porto her yıl oyuncu satıyor ama borçları nerdeyse bizimki kadarmış..40 milyona satıyorlarsa bunlara kalan 15-20 arası oluyor veya daha az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt