Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hasan alisi ogleaaammamamamamamamamaamamm

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Vay be millet Hasan Ali'ye tav olur hale gelmis. Kapatalim kulübü o zaman.

Fener'in sag bek oynattigi solbeki alma pesindeler. Muhtesem bir vizyon.

Iste demek istedigim o takim olarak baski yapilir zaten, tek oyuncuyla baski olmaz veya bir adam eksik ile baski yapilmaz. Belhanda bu konuda iyi olacagani dusunmuyorum sahsen, benim bildigim kadar pek disiplinli futbolcu degil topsuz alanlarda gotunu kaldiracak futbolcu degil Belhanda.

Ben bir sürü maçta orta sahadaki kazmalar yürürken Sneijder'in defansa kadar gelip rakibe pres yaptığını da hatırlıyorum. Belhanda daha dinamik Sosa tarzı oyuncu ama karakteri pek sağlam değil evet.

Hasan Ali nedir ya? Siz iki gün sonra Dursun'u da övmeye başlarsınız. Hasan Ali gibileri gelirse taraftarlığını donduracak çok kişi tanıyorum.

Ben bir sürü maçta orta sahadaki kazmalar yürürken Sneijder'in defansa kadar gelip rakibe pres yaptığını da hatırlıyorum. Belhanda daha dinamik Sosa tarzı oyuncu ama karakteri pek sağlam değil evet.
Sneijder bunu yapiyor ama yapmakda zorunda. Son kisimda anlasamiyoruz biz :D Selcukda yapmak zorunda ama yapmiyor, yapiyor gibi gosteriyor ama asil bir baski yok Selcukdan.

Hasan Ali malını alacağımıza Altınordu'dan Yusuf Acer'i alalım işte ya salak bunlar valla.

Bir de çok kaliteli bir sol bek alsınlar Yusuf Acer'de yedek olsun işte

Gerçi Altınordu başkanı bizim bu mal dursuna oyuncu vermez ama :D

Hasan Ali malını alacağımıza Altınordu'dan Yusuf Acer'i alalım işte ya salak bunlar valla.

3 büyüklere topçu falan vermez o adam :D daha doğrusu süper lige kolay kolay topçu vermez

Yakısmadı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam montpellier gibi sıradan takımın şampionluğunda baş rolldeydi. Fransa 2012 şampionu bu yani bilemedim artık.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Tek sezonluk performanslarla hiçbir oyuncu için iyi/kötüdür denemez. Belhanda, yetenekleri üst seviye olmayan, sorunlu adamın teki. Bursaspor şampiyon olduğunda da Sercan, Volkan, Ozan için methiyeler düzülüyordu ama sonra hepsi kayboldu.

Son düzenleme:

Böyle yetenekler yedek olarak gelişemezler. Gelişmeleri için her hafta 90 dk oynamaları lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt