- 12 Temmuz 2009
- 60.907
- 24.276
- 3.138
Kes lan sesiniKaptan hakkında düzgün konuş artık elin hollandalisi koca sezonu cöp etti birazda onu elestir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes lan sesiniKaptan hakkında düzgün konuş artık elin hollandalisi koca sezonu cöp etti birazda onu elestir
Kes lan sesini
boyle ol istetamam abi kusura bakma
Iste demek istedigim o takim olarak baski yapilir zaten, tek oyuncuyla baski olmaz veya bir adam eksik ile baski yapilmaz. Belhanda bu konuda iyi olacagani dusunmuyorum sahsen, benim bildigim kadar pek disiplinli futbolcu degil topsuz alanlarda gotunu kaldiracak futbolcu degil Belhanda.
Sneijder bunu yapiyor ama yapmakda zorunda. Son kisimda anlasamiyoruz bizBen bir sürü maçta orta sahadaki kazmalar yürürken Sneijder'in defansa kadar gelip rakibe pres yaptığını da hatırlıyorum. Belhanda daha dinamik Sosa tarzı oyuncu ama karakteri pek sağlam değil evet.
Sneijder bunu yapiyor ama yapmakda zorunda. Son kisimda anlasamiyoruz bizSelcukda yapmak zorunda ama yapmiyor, yapiyor gibi gosteriyor ama asil bir baski yok Selcukdan.
3 büyüklere topçu falan vermez o adamHasan Ali malını alacağımıza Altınordu'dan Yusuf Acer'i alalım işte ya salak bunlar valla.
Bir de çok kaliteli bir sol bek alsınlar Yusuf Acer'de yedek olsun işte
Gerçi Altınordu başkanı bizim bu mal dursuna oyuncu vermez ama![]()
Sence kaç lira bonservis isterler kardeş? Ben en az 3 diyorum.Hasan Ali malını alacağımıza Altınordu'dan Yusuf Acer'i alalım işte ya salak bunlar valla.
Tek sezonluk performanslarla hiçbir oyuncu için iyi/kötüdür denemez. Belhanda, yetenekleri üst seviye olmayan, sorunlu adamın teki. Bursaspor şampiyon olduğunda da Sercan, Volkan, Ozan için methiyeler düzülüyordu ama sonra hepsi kayboldu.Adam montpellier gibi sıradan takımın şampionluğunda baş rolldeydi. Fransa 2012 şampionu bu yani bilemedim artık.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
ozaman bi de hele kim gelecek sol beke söylede bilek yavHasan Ali nedir ya? Siz iki gün sonra Dursun'u da övmeye başlarsınız. Hasan Ali gibileri gelirse taraftarlığını donduracak çok kişi tanıyorum.
Hasan Ali malını alacağımıza Altınordu'dan Yusuf Acer'i alalım işte ya salak bunlar valla.
Sence avcı eli belinde sneijder ide tutar mı takımda ona göre dilek dile.Avci hocam gelse de Selcükü sutlasa ilk is olarak