Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.088
- 8.137
- 1.233
fenerle bir takas olabilir diyorlar ama anlamadım biz yasini verecekmişiz galiba kimi alacağız acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sensin lan gerizekalı düzgün konuşBizim insanimiz biraz gerizekali isine saygisi yok denilen adam nasil olur bilmiyor gormemis cunku. Diegoyunun fenere yaptigini yapsa taparlar ama adalar hakli yani bir soz var deveye diken diye hah o iste bayilirlar bayilir
fenerle bir takas olabilir diyorlar ama anlamadım biz yasini verecekmişiz galiba kimi alacağız acaba
Galatasaraylıyım olmayı ne zaman becereceksiniz?Sneijder'i satamazlar yoksa Sneijderspor'lular üzülürler
Bizim insanimiz biraz geri zekali demek hakaret degil tespittir. Senin yaptigin ise hakarete girer.Sensin lan gerizekalı düzgün konuş
33 yaşına girecek işi bitmiş 5 m € parayı hak etmeyen Sneijder'i eleştirip istemiyoruz diye geri zekalı mı olunuyor?
Esas geri zekalılık Sneijder'e hala 2010 yılında Sneijdermiş gibi muamele etmeniz eleştirilmesine dahi tahammülünüzün olmaması
Ne zaman Sneijder'i eleştirsek linç ediyorsunuz hemen hakaret ediyorsunuz ergen gibi
Sik disini biraz![]()
Ozan'ı alsak keşke.
33 yaşına girecek ne 31'iBu sene kötü müydü. Cahil cahil konuşma lütfen. Kuşları bize güldürme lütfen. Yüksek ihtimal bizi takip ediyorlar.
Ayrıca 31 yaş bir futbolcu için en verimli olduğu yaştır. Adam milli bugün 130. maçına cıkacak ve Hollanda mili takımının en fazla giyen oyuncu olacak. Ve bu beğenmediğin adam asist Krallı oluyor her sezon. yanındaki çöpler biraz becerikli olsalar şampiyonluğa oynarmıydı bu takım. Belki.
Sana son olarak şunu söyleyeyim
mou ya sormuşlar oynattığın en iyi 10 numara kimdi diye. Anlamışsındır umarım.
Rica edeceğim yazma lütfen
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Volkan Demirel olabilir, bu gidiş ile muslera bile satılacakfenerle bir takas olabilir diyorlar ama anlamadım biz yasini verecekmişiz galiba kimi alacağız acaba
bilmiyorum Aykut vermez onu bence Alper Potuk olmasın
İnşallah vermez, gördüğüm en mal futbolcu listesinde ilk beşe girerbilmiyorum Aykut vermez onu bence Alper Potuk olmasın
volkanın bence bir rahatsızlığı var, ikide bir bayılacak gibi oluyorVolkan Şen-Yasin Öztekin takası yazmış fbliler hiç sanmıyorum volkan özürlüsünü alacağımızı
Volkan Demirel olabilir, bu gidiş ile muslera bile satılacak
Bu Ateş üfleyerek sönmez