Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama Selçuk'un gitmesi zor ne yazık ki. Maaşı yüksek ve kontratı çok uzun hala 2 senesi var hatırladığım kadarıyla

Aysal'ın en büyük hatalarından biri Selçukla sözleşmeyi o şartlarda yenilemek.

Tolga sırf maaşı yüzünden bile kalsın istemem. Çok saçma bir transfer o şartlara
Eee wesleyin de uzun. Ama para ediyor dimi. Selçuk bu şartlarda gidemez diyorsun yani. İşi göbekte değilmiş yani. Kendinle ve yorumlarınla çelişmeye devam et

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim macta yaptigi sahtekarliktan sonra hasan ali'yi isteyen benim gozumde kuş'tur !

Eee wesleyin de uzun. Ama para ediyor dimi. Selçuk bu şartlarda gidemez diyorsun yani. İşi göbekte değilmiş yani. Kendinle ve yorumlarınla çelişmeye devam et

Sneijder'e de kimse para vermez pek sanmıyorum.
Hele 5 m € yıllık çok zor.

Geçen sene belki ederdi ama oradada senin kafa yapında ki taraftarlar ''Sneijder'i satanı bizde satarız'' falan diye protesto yaptılar. :D :D
Eee satılmadı da naptı bu sene? Gelmiş Volkan'a attığı ESKİ ​gollerden bahsediyorsun da daha yeni Fb derbisinde yakın mesafeden net pozisyonu atamadı eski sneijder olsa volkan'ı içeri gömerdi.
İşte ben geçmişte yaşamadığım için değişim istiyorum sense sürekli geçmişten ve kariyerinden falan bahsediyorsun

Galatasaray'a ne faydası var bunların onu da söyle de eyv diyelim.

Muslera hariç herkes satılabilir. Kulüp personelleri de buna dahil.

Ertan Süzgün @ertansuzgun
Galatasaray'da öyle bir gelişme var ki...
Gözler bu akşam saat 23:00'te Beyaz Futbol'da olsun...
Benden söylemesi

pepeeeee

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim insanimiz biraz gerizekali isine saygisi yok denilen adam nasil olur bilmiyor gormemis cunku. Diegoyunun fenere yaptigini yapsa taparlar ama adalar hakli yani bir soz var deveye diken diye hah o iste bayilirlar bayilir

Sneijder'e de kimse para vermez pek sanmıyorum.
Hele 5 m € yıllık çok zor.

Geçen sene belki ederdi ama oradada senin kafa yapında ki taraftarlar ''Sneijder'i satanı bizde satarız'' falan diye protesto yaptılar. :D :D
Eee satılmadı da naptı bu sene? Gelmiş Volkan'a attığı ESKİ ​gollerden bahsediyorsun da daha yeni Fb derbisinde yakın mesafeden net pozisyonu atamadı eski sneijder olsa volkan'ı içeri gömerdi.
İşte ben geçmişte yaşamadığım için değişim istiyorum sense sürekli geçmişten ve kariyerinden falan bahsediyorsun

Galatasaray'a ne faydası var bunların onu da söyle de eyv diyelim.

Bu sene kötü müydü. Cahil cahil konuşma lütfen. Kuşları bize güldürme lütfen. Yüksek ihtimal bizi takip ediyorlar.

Ayrıca 31 yaş bir futbolcu için en verimli olduğu yaştır. Adam milli bugün 130. maçına cıkacak ve Hollanda mili takımının en fazla giyen oyuncu olacak. Ve bu beğenmediğin adam asist Krallı oluyor her sezon. yanındaki çöpler biraz becerikli olsalar şampiyonluğa oynarmıydı bu takım. Belki.
Sana son olarak şunu söyleyeyim
mou ya sormuşlar oynattığın en iyi 10 numara kimdi diye. Anlamışsındır umarım.

Rica edeceğim yazma lütfen

Tek orta saha ismi gecmiyor.Gomis,Clichy,Pepe,Belhanda paketi olsa ne degisecek ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt