Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.374
- 2.258
- 2.278
Garry nin gitmesine uzulecek var mi gercekten?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi misin çocuk. Okuduğunu anlamıyorsun ankadık da gerzekçe göbek göbek demeni çözemedim.O nasıl sahiplenmek la göbek bağlayınca sahiplenme manasına mı geliyormuş:asd22:
Hala geçmişten bahsediyorsun bi uza ya
Yahu sen nasıl bişey çıktın. ?Selçuk gitsin diyorum okuma özürlü müsün? 2-3 senedir gitmesini istiyorum hatta.
Eee wesleyin de uzun. Ama para ediyor dimi. Selçuk bu şartlarda gidemez diyorsun yani. İşi göbekte değilmiş yani. Kendinle ve yorumlarınla çelişmeye devam etAma Selçuk'un gitmesi zor ne yazık ki. Maaşı yüksek ve kontratı çok uzun hala 2 senesi var hatırladığım kadarıyla
Aysal'ın en büyük hatalarından biri Selçukla sözleşmeyi o şartlarda yenilemek.
Tolga sırf maaşı yüzünden bile kalsın istemem. Çok saçma bir transfer o şartlara
Sneijder'e de kimse para vermez pek sanmıyorum.Eee wesleyin de uzun. Ama para ediyor dimi. Selçuk bu şartlarda gidemez diyorsun yani. İşi göbekte değilmiş yani. Kendinle ve yorumlarınla çelişmeye devam et
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vardır. Ilk maçında Garry Bruma dan çok daha iyi diyenler üzülebilir mesela.Garry nin gitmesine uzulecek var mi gercekten?
Sneijder'e de kimse para vermez pek sanmıyorum.
Hele 5 m € yıllık çok zor.
Geçen sene belki ederdi ama oradada senin kafa yapında ki taraftarlar ''Sneijder'i satanı bizde satarız'' falan diye protesto yaptılar.![]()
![]()
Eee satılmadı da naptı bu sene? Gelmiş Volkan'a attığı ESKİ gollerden bahsediyorsun da daha yeni Fb derbisinde yakın mesafeden net pozisyonu atamadı eski sneijder olsa volkan'ı içeri gömerdi.
İşte ben geçmişte yaşamadığım için değişim istiyorum sense sürekli geçmişten ve kariyerinden falan bahsediyorsun
Galatasaray'a ne faydası var bunların onu da söyle de eyv diyelim.
Tek orta saha ismi gecmiyor.Gomis,Clichy,Pepe,Belhanda paketi olsa ne degisecek ki?
garry nin gitmesine uzulecek var mi gercekten?