Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | Marsilya'nın Jeremy Mathieu için @FCBarcelona'ya bir teklif sunduğu iddia edildi. #Ligue1

TRANSFER | Lyon ve Saint Etienne Marcel Tisserand transferi için 2. Lige düşen İngolstadt kulübüyle görüştüler. #Ligue1

Her şeyi geçtim 30 maçta 11 gol atıp 6 asist yapan genç kanat oyuncusunun Avrupa'daki minimum bonservisi zaten 15 milyon euro. Taraftar hiç bir zaman bu kadar gerizekalı yerine konulmamıştı. Sezon başından beri sözleşme uzatıcaz deyip çingene pazarlığı yaptılar. Tolga ve müzmin sakat Serdar 2 milyona oynarken Takımın yıldızı ve gol kralı 1.2 milyon euroya oynadı. 2.5 milyon euro verseler Bruma'nın kabul etmeme gibi bir durumu kesinlikle olmazdı. Millet en dandik oyuncusunu Çin'e iteler, bizimkisi gider Almanya'nın 10 numarasını 2.6 milyon euroya Japonya'ya satar sonrada kar ettik deyip pişkin pişkin sırıtır. Bütün bunların sorumlusu Dursun kadar onu ibra eden kongre üyeleridir. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adrianoya 9 milyon euro teklif gelmiş Beşiktaş düşünüyormuş.

Podolski ile aynı hastalar
İsim kalite olarak Podolskinin sağ bacağı >Adriano.

Ama gel gorki 2.5 milyon gibi bı paraya sattık.

Bruma zaten başlı başına kaos

TRANSFER | Liverpool'un @LacazetteAlex için 60M€'luk bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi. #Ligue1

TRANSFER | @GalatasaraySK @WillVainqueur için Roma kulübüyle görüştü. Marsilya'nın ise ilgisi devam ediyor. #Ligue1

Her şeyi geçtim 30 maçta 11 gol atıp 6 asist yapan genç kanat oyuncusunun Avrupa'daki minimum bonservisi zaten 15 milyon euro. Taraftar hiç bir zaman bu kadar gerizekalı yerine konulmamıştı. Sezon başından beri sözleşme uzatıcaz deyip çingene pazarlığı yaptılar. Tolga ve müzmin sakat Serdar 2 milyona oynarken Takımın yıldızı ve gol kralı 1.2 milyon euroya oynadı. 2.5 milyon euro verseler Bruma'nın kabul etmeme gibi bir durumu kesinlikle olmazdı. Millet en dandik oyuncusunu Çin'e iteler, bizimkisi gider Almanya'nın 10 numarasını 2.6 milyon euroya Japonya'ya satar sonrada kar ettik deyip pişkin pişkin sırıtır. Bütün bunların sorumlusu Dursun kadar onu ibra eden kongre üyeleridir. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi de oyuncu 1. super ligde oynuyor 2. gelecek sezon sözleşmesi sona eriyor(du). bu gerçekler yüzünden 10-15m avro arasi satılması çok da tuhaf değil

tabi yönetim daha önce sözleşmesini uzatmasi lazımdı

Sinan gümüş ve Bruma gibi gencecik geleceğimiz dediğimiz adamlar yok paraya satılıyor

Özürlü Yasin kadroda duruyor.

TRANSFER | @BafGomis'in menajeri bu pazartesi İstanbul'a giderek oyuncusunun kontrat şartları için @GalatasaraySK ile görüşecek. #Ligue1

DBfmSLKW0AE5dJI

Benfica sinan icin hayatta 5m vermez, sinan kalir takimda, zaten dun mac sonu aciklamasina bakarsan "gelecek sezon da bu performansi gostermek istiyorum" dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt