- 31 Aralık 2015
- 14.643
- 9.570
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz, ikide bir adı geçiyor
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ibrahimovici aldığımızı da diyorlardı. Bu yüzden ıslak imza atılmadan bunların dediği hiç birşeye inanmamak lazım.Aspor sinan gumus benfica ya gitti diyor
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman Adem Büyük H.O
Her şeyi geçtim 30 maçta 11 gol atıp 6 asist yapan genç kanat oyuncusunun Avrupa'daki minimum bonservisi zaten 15 milyon euro. Taraftar hiç bir zaman bu kadar gerizekalı yerine konulmamıştı. Sezon başından beri sözleşme uzatıcaz deyip çingene pazarlığı yaptılar. Tolga ve müzmin sakat Serdar 2 milyona oynarken Takımın yıldızı ve gol kralı 1.2 milyon euroya oynadı. 2.5 milyon euro verseler Bruma'nın kabul etmeme gibi bir durumu kesinlikle olmazdı. Millet en dandik oyuncusunu Çin'e iteler, bizimkisi gider Almanya'nın 10 numarasını 2.6 milyon euroya Japonya'ya satar sonrada kar ettik deyip pişkin pişkin sırıtır. Bütün bunların sorumlusu Dursun kadar onu ibra eden kongre üyeleridir. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TRANSFER | Lyon ve Saint Etienne Marcel Tisserand transferi için 2. Lige düşen İngolstadt kulübüyle görüştüler. #Ligue1
Her şeyi geçtim 30 maçta 11 gol atıp 6 asist yapan genç kanat oyuncusunun Avrupa'daki minimum bonservisi zaten 15 milyon euro. Taraftar hiç bir zaman bu kadar gerizekalı yerine konulmamıştı. Sezon başından beri sözleşme uzatıcaz deyip çingene pazarlığı yaptılar. Tolga ve müzmin sakat Serdar 2 milyona oynarken Takımın yıldızı ve gol kralı 1.2 milyon euroya oynadı. 2.5 milyon euro verseler Bruma'nın kabul etmeme gibi bir durumu kesinlikle olmazdı. Millet en dandik oyuncusunu Çin'e iteler, bizimkisi gider Almanya'nın 10 numarasını 2.6 milyon euroya Japonya'ya satar sonrada kar ettik deyip pişkin pişkin sırıtır. Bütün bunların sorumlusu Dursun kadar onu ibra eden kongre üyeleridir. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O Tisserand bizde iş yapmaz mi
bilemedin renktaş ben sezer öztürkü kastetmiştim