Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder sizin gibi capsiz taraftara cok

Sneijderi satip Josueyi alalim 5 milyona nasil olsa kosup mücadele ediyor :)))))))

Allahin vizyonsuzlari gidin akhisari tutun

~tap

Sneijderin en iyi hali haginin sağ ayağı etmezdi. Hagi çok farklı oyuncuydu. Sneijderin en iyi hali bide üstelik dünyanın en iyileri arasına rahatlıkla yaza bilirdik.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Bak ersin kardeş farazi şeyleri konuşmayı seviyorsun anladim.
1. Gomis e 5 milyon bonservis veren gerizekalidir.
2. Sneijder ı bedava bile yollamayan aptaldır.
3. S... Selçuk u totti ile aynı cümlede kullanman futbola küfür
4.Eger iyi oyunsa kriter sen kıyaslamada kullanmışsın, evet sneijder BITIK artık kabul et

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada yaşımı bilmeden kardeş gibi ifadeler gereksiz. Kardeşim diyebilirsin.
İlk iki maddeye katılıyorum. Benim kızdığım nokta para kazanabileceğin bir adam kim kaldı wesley.
Diğer çöplerin yetersizliği seni ilk 5 dışında bırakır. Çok üzülürsün, çok üzülürüz.
Neden bu wesley algı operasyonun esiri oldunuz beni üzen taraf bu. Wesley koşmuyo dediler tudorla birlikte 11 km üzeri de koşabildiğini gösterdi pres yaptı defanstan top çıkardı asist yaptı gol attı. Yaptığı asistleri piç ettiler derbileri kaybettik.
Bu arada wesley bitik değil engin kardeş. Biraz daha önyargılarınızı bir kenara bırakın.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda Gomis'i en çok isteyenlerden biriyim muhtemelen ama o konuşulan paralara çok kötü iş olur. 3 milyon bonsevis, 3 milyon maaş, 2+1 yıl sözleşme. Bu şartları kabul ediyorsa gelsin.

Bitik Sneijder takimi tasiyor. Birde bitik olmasa neler olurdu
Sana göre taşıyor bana göre güzel göz boyuyor. Takimi taşıyan lider oyuncu büyük maçlarda ortaya çıkar ilk 2 senede olduğu gibi. Şimdi boş beleş takımlara 5 hafta kalınca tatil aşkıyla gol asist yapmak bütün sezonu görmemek komik oluyor.

Şu Gomis'e bir türlü ısınamadım

açıkçası hiç istemiyorum gelmesini

HaGi bir başka da Yav bu Sneijderi de itin gözüne sokmanın anlamı yok .. adamın önüne 5 senedir bi adam koyamadılar ofsaytı bilmeyen burak ve umut gibi adamlarla oynadı durdu garip.. CL apoleti olan real e gitmiş sonuçta bu kadar da hiç etmeyin şu adamı.. şuan bitik mi bitik o ayrı konuda sneijderi eleştirken donk muamelesi de yapmayın harbi komik duruyor..

İlk iki maddeye katılıyorum. Benim kızdığım nokta para kazanabileceğin bir adam kim kaldı wesley.
Diğer çöplerin yetersizliği seni ilk 5 dışında bırakır. Çok üzülürsün, çok üzülürüz.
Neden bu wesley algı operasyonun esiri oldunuz beni üzen taraf bu. Wesley koşmuyo dediler tudorla birlikte 11 km üzeri de koşabildiğini gösterdi pres yaptı defanstan top çıkardı asist yaptı gol attı. Yaptığı asistleri piç ettiler derbileri kaybettik.
Bu arada wesley bitik değil engin kardeş. Biraz daha önyargılarınızı bir kenara bırakın.

Ersin kardeş hitap şeklinde ne gibi bir alınma duygusu edindin. Direk kardeş filan yazmadım dikkat edersen Ersin kardeş yazdım.

Gomis o paraya tam bir saçmalık.Gelmesin.

Forumda Gomis'i en çok isteyenlerden biriyim muhtemelen ama o konuşulan paralara çok kötü iş olur. 3 milyon bonsevis, 3 milyon maaş, 2+1 yıl sözleşme. Bu şartları kabul ediyorsa gelsin.

Medyada yazılanlar dogruysa adam kulubun tapusunu istiyor..
Bonservis dışında beyimiz ucret+imza parası+bonuslar..vesaire..
Gelmezse sevinirim. Net..

Ersin kardeş hitap şeklinde ne gibi bir alınma duygusu edindin. Direk kardeş filan yazmadım dikkat edersen Ersin kardeş yazdım.

Ben yatıyorum engin kardeş allah rahatlık versin tüm renkdaşlarımıza

Bu arada ýaşını yazmamışsın benimki 42 Ersin bey!!!!

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu Gomis'e bir türlü ısınamadım

açıkçası hiç istemiyorum gelmesini

Gomis1.jpg

Bruma-Sinan derken paralar akiyor, bu gerizekalilar gidip Balotelli'yi alacagina 33lük Gomis'e bonservis ödeyip almak üzere.

25 yasindaki Ghezzal hala bosta mesela. Bunlar neyin pesinde? Futbolun F'sinden anlamayan adamlar Galatasaray'da.

Forumdan 3-5 adam kulüp yönetimine girse 3 sene sampiyonuz, olmazsak gelin benim yüzüme tükürün, o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt