Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.796
- 48.178
- 4.933
O da buyuk risk opsiyonlu alnak lazimBu süper zekalar bacca'ya 8 vermeyip 5e gomis'i alırlar kesin. Rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da buyuk risk opsiyonlu alnak lazimBu süper zekalar bacca'ya 8 vermeyip 5e gomis'i alırlar kesin. Rezalet
Jackson Martinez'i mi isterdiniz yoksa Gomis'i mi?
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen renkdaş bu arada wesley 33 yaşındaymış. 31 yaşında diyince taraftarımız çılgına dönüyor. Oooo wesley 33 yaşında gibi tepkiler. Lan adam haginin bize geldiği yaşta. Neyin kafası bu. Hagi buldu dinamik takımı adam coştu.Sneijdere 35 yasinda diyipte 1 yas kucuk navasa guzellemeler yazmak ne bileyim bende mi sorun var baskalarinda mi bilemedim.
Hayir yani daha zor mevki kanatta oynuyor. Yillik birde 3.5 milyon euro paralara bak paralara.
Sneijdere gecmisteki basarilar diye bizlere laf edenler olmus adama agiz suyu akiyor.
Lens transferi daha tehlikeli transferdir.
Bilemiyorum altan bilemiyorum.
Kolasicac
Eysseric
Ghezzal
Balotelli
Navas
Moting
Khacheridi
Anita
Levia
İbrahimoviç
Pepe
Veloso
Clichy
Honda
Ulan serbest bunlar Gomis'e 5€ + 3.5 verceğine git Balotelli'yi ikna et, şu listeden 2-3 oyuncu dışında hepsi bizde banko oynar katkı verir.
Murat imi diyon bek olan ?Goztepe'de sag kanatta oynayan oyuncu fena degil cok kolay calim atiyor
Jackson Martinez'i mi isterdiniz yoksa Gomis'i mi?
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hagi 33 de gelmedi. Futbolu biraktiginda sneijder gibi eli belinde dolanmıyordu.Aynen renkdaş bu arada wesley 33 yaşındaymış. 31 yaşında diyince taraftarımız çılgına dönüyor. Oooo wesley 33 yaşında gibi tepkiler. Lan adam haginin bize geldiği yaşta. Neyin kafası bu. Hagi buldu dinamik takımı adam coştu.
Ama suç bunlarda değil. Dursun bunları bu duruma düşürdü. Değerlerimizi değersizleştirmeyi iyi öğrendi çocuklar.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
31yaşında geldi. Wesley de su anda 32. Wesley de eli belinde hiç görmedim. Hatta hagiden daha fazla mücadele ediyor. Sen hagi dönemini hatırlıyor musun bilmiyorum.Hagi 33 de gelmedi. Futbolu biraktiginda sneijder gibi eli belinde dolanmıyordu.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat imi diyon bek olan ?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak kardeş sen ya hagi yi seyretmedin ya da sneijder in top oynadığını filan sanıyon. Biri komple topcuydu diğeri tek pas atabilen adam geçme özelliği olmayan biri. 2 sini kıyaslamak futbola küfür etmek demek. Hagi 34 yaşında ayağına top geldiğinde bile adamın içinden geçebilecek takati vardı sneijder 2 adım atamiyor topla çünkü bıtik çünkü çalışmıyor.31yaşında geldi. Wesley de su anda 32. Wesley de eli belinde hiç görmedim. Hatta hagiden daha fazla mücadele ediyor. Sen hagi dönemini hatırlıyor musun bilmiyorum.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi