Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi ara Alexandre Silva yi istiyorduk ? Ne oldu sahi?

Navas ise yaramaz armutun teki. Ispanyol aydın yılmaz. Lensin 4 gömlek altı.

Jackson Martinez'i mi isterdiniz yoksa Gomis'i mi?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijdere 35 yasinda diyipte 1 yas kucuk navasa guzellemeler yazmak ne bileyim bende mi sorun var baskalarinda mi bilemedim.
Hayir yani daha zor mevki kanatta oynuyor. Yillik birde 3.5 milyon euro paralara bak paralara.
Sneijdere gecmisteki basarilar diye bizlere laf edenler olmus adama agiz suyu akiyor.
Lens transferi daha tehlikeli transferdir.
Bilemiyorum altan bilemiyorum.
Aynen renkdaş bu arada wesley 33 yaşındaymış. 31 yaşında diyince taraftarımız çılgına dönüyor. Oooo wesley 33 yaşında gibi tepkiler. Lan adam haginin bize geldiği yaşta. Neyin kafası bu. Hagi buldu dinamik takımı adam coştu.
Ama suç bunlarda değil. Dursun bunları bu duruma düşürdü. Değerlerimizi değersizleştirmeyi iyi öğrendi çocuklar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Navas buyuk takimlardan birinde duzenli oynasa ligi alt ust eder

Balotelli'yi bedava alalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kolasicac
Eysseric
Ghezzal
Balotelli
Navas
Moting
Khacheridi
Anita
Levia
İbrahimoviç
Pepe
Veloso
Clichy
Honda

Ulan serbest bunlar Gomis'e 5€ + 3.5 verceğine git Balotelli'yi ikna et, şu listeden 2-3 oyuncu dışında hepsi bizde banko oynar katkı verir.

Ghezzal-balotelli-clichy-leiva al arkana yaslan en azindan bolgelerinde 3 level yukaeltmis olursun. Mevcut takim %30 gucleniriz. Harcadigimiz para da asagi yukari bu senekine yakin olur.

Balotelliye bonservis vermezsin 3.5 verirsin. Erene 1 senede harcadigimiz parayla 2 sene oynatiriz.
Ghezzal keza 1.6dir ortalama maasi.
Clichy 2.2 ister chedjou ile orayi doldurursun.
Leiva 2.5 ister e jonga verdik zaten. Daha podolskiden gectigimiz kar var onuda stopere harcarsin. Az kafasi calisan adam guzel hamleler yapar ama kafasi calisan dedim buraya dikkat

keşke alsalar 1.88 boyunca canavar gibi önlibero sözleşmesi bitiyomuş zulte waregemle...

Soualiho Meïté

YouTube

Yahu bu Gomis'e 3.5 vereceğimize aynı parayı Abubakar'a versek olmaz mı? Tamam Gomiş iyi topçu da gelmiş 32 yaşına 35 yaşında hala adama3.5 veriyor olacağız ki daha Swensea da 5 milyon istiyorsa çok çok gereksiz transfer olur kanımca. Gerçekten yazık olur ...

Aynen renkdaş bu arada wesley 33 yaşındaymış. 31 yaşında diyince taraftarımız çılgına dönüyor. Oooo wesley 33 yaşında gibi tepkiler. Lan adam haginin bize geldiği yaşta. Neyin kafası bu. Hagi buldu dinamik takımı adam coştu.
Ama suç bunlarda değil. Dursun bunları bu duruma düşürdü. Değerlerimizi değersizleştirmeyi iyi öğrendi çocuklar.

Hagi 33 de gelmedi. Futbolu biraktiginda sneijder gibi eli belinde dolanmıyordu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi 33 de gelmedi. Futbolu biraktiginda sneijder gibi eli belinde dolanmıyordu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
31yaşında geldi. Wesley de su anda 32. Wesley de eli belinde hiç görmedim. Hatta hagiden daha fazla mücadele ediyor. Sen hagi dönemini hatırlıyor musun bilmiyorum.

acar muhabir ertan süzgün diyorsa doğrudur

güle güle wesley güle güle king kong

31yaşında geldi. Wesley de su anda 32. Wesley de eli belinde hiç görmedim. Hatta hagiden daha fazla mücadele ediyor. Sen hagi dönemini hatırlıyor musun bilmiyorum.

Bak kardeş sen ya hagi yi seyretmedin ya da sneijder in top oynadığını filan sanıyon. Biri komple topcuydu diğeri tek pas atabilen adam geçme özelliği olmayan biri. 2 sini kıyaslamak futbola küfür etmek demek. Hagi 34 yaşında ayağına top geldiğinde bile adamın içinden geçebilecek takati vardı sneijder 2 adım atamiyor topla çünkü bıtik çünkü çalışmıyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda Sneijder'e alternatif olarak Josue'nin yerine alınmıyordur bizim yönetim'de o çap yok
Ya Sneijder'in yerine ya Bruma'nın yerine alınıyor ikisi içinde hani olabilir ama ikisindende iyi değil Belhanda ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt