Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solda Garry sağda Campbell kanatlar için yeterlidir Bruma'dan sonra Yasin-Sinan teklifler dahilinde satılabilir

Ama artık yeterki adam akıllı defans ve orta saha kuralım şu takıma yeter artık Selçuk-Sarbi-Semih'i izlediğimiz ...

Osmanlıspor, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Serdar Gürler ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Solda Garry sağda Campbell kanatlar için yeterlidir Bruma'dan sonra Yasin-Sinan teklifler dahilinde satılabilir

Ama artık yeterki adam akıllı defans ve orta saha kuralım şu takıma yeter artık Selçuk-Sarbi-Semih'i izlediğimiz ...
Garry nin neresi yeterli?

Yasin den bile kötü bir eleman bence.

sent via GSC

Birhan-Ozan-Atalay üçlüsü seneye ciddi şekilde süre bulmasını kupa maçlarında düşük profilli maçlarda filan oynamasını çok isterdim gerçekten ilk 18 içinde en az 1-2 sine yer verilmeli bence ...

Belhanda, geleceği ile ilgili ''Fransa Ligi benim için hala bir opsiyon olabilir.. Marsilya olabilir mi? Bir görüşmemiz olmadı ama çok büyük bir kulüp. Dinamo Kiev benim için 9 milyon Euro istiyor ama bu çok yüksek bir miktar. Kiralık gitmek istemiyorum. Dinamo da para kazanmak için beni satmak istiyor. Ağustos'ta çözüme kavuşur. Önümüzdeki sezon Dinamo'da olacağımı sanmıyorum. Bundesliga'yı seviyorum. Transfer döneminde oradaki fırsatlara bakacağız. Fransa da benim için bir seçenek ama bonservisimi almaları gerekiyor. Bunu yapacak birçok takımın olduğunu da zannetmiyorum'' şeklinde konuştu
Webaslan

Belhanda gelmez anlaşıldı.

Basında Sabri Sarıoğlu için yeni sözleşmede son durum;
274c.png
beIN SPORTS: İmzalanmayacak
274c.png
Hürriyet: İmzalanmayacak
1f4dd.png
DHA: İmzalanacak

Bruma nın yerine kim gelirse gelsin beklentileri karşılayamayacak muhtemelen çünkü millet onun gibi kanatta yardıran birisini bekleyecek hep.

Bizimkiler böyle birisini hayatta bulamaz, hadi buldular diyelim alamazlar zaten.

sent via GSC

Birhan gayet yetenekli takimda gerizekali yeteneksiz kalmasi hoslarina gidiyor rlaz yetenegi olan herkesi gonderiyorlar.
Alt yapidaki cocuklarin az zekasi varsa gitmek isterler

Belhanda, geleceği ile ilgili ''Fransa Ligi benim için hala bir opsiyon olabilir.. Marsilya olabilir mi? Bir görüşmemiz olmadı ama çok büyük bir kulüp. Dinamo Kiev benim için 9 milyon Euro istiyor ama bu çok yüksek bir miktar. Kiralık gitmek istemiyorum. Dinamo da para kazanmak için beni satmak istiyor. Ağustos'ta çözüme kavuşur. Önümüzdeki sezon Dinamo'da olacağımı sanmıyorum. Bundesliga'yı seviyorum. Transfer döneminde oradaki fırsatlara bakacağız. Fransa da benim için bir seçenek ama bonservisimi almaları gerekiyor. Bunu yapacak birçok takımın olduğunu da zannetmiyorum'' şeklinde konuştu
Webaslan

Belhanda gelmez anlaşıldı.
bizde bekleriz seni emin ol ağustosa kadar
yallah anca gidersin

Garry nin neresi yeterli?

Yasin den bile kötü bir eleman bence.

sent via GSC

Valla reis hani stoperler-bekler-orta saha transferlerini adam akıllı yapsınlar da kısalım kanatlardan-forvetten filan gerekirse

Bruma'dan gelecek parayla adam akıllı bir sol kanat alınmasını bende isterim ama Garry sol kanat için alacakları Belhanda'dan çok da kötü değil Belhanda'dan sol kanat filan olmaz maalesef ...

Birhan bence kötü futbolcu değildi ama çocuğu hiç oynatmadılar yav. Sonra hemen çöp ilan ediliyor gençler, görmeden nasıl değerlendireceğiz.

sent via GSC

Belhanda'ya 9 milyon bonservis istiyorlarmış almayın ulan hayatta etmez o paraları bu adam ....

Bence altyapıyı komple kapatalım ya da parasını verip pilot bi takım alalım Altınordu gibi ama işlerine hiç bir şekilde karışmayalım sadece parasını verelim işimize bakalım.

sent via GSC

Belhanda'da Gomis'de o paraları etmez kesinlikle inşallah maaliyetleri yüzünden vazgeçerler şu transferlerden ...

belhanda yerine ben arfa gelsin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu garry cok parlak bir futbolcuda benmi goremedim. Sinan bundan 2-3 gomlek daha buyuk futbolcu. Hepsi gitsin sinan kalsin

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt