Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan'ı satarlar muhtemelen renktaş yoksa bende çok istiyorum Bruma-Sinan ikilisinin kalmasını ...
Bruma artik gecti adamin yerinde ben olsam ne verirlerse versinler durmam. Eger gelisimini paradan daha cok tutuyorsa. Bu yonetimin vizyonunu anladi ki gitmek istiyor. Ama birakin sinan kalsin. Yedekten girsede etsede isini yapiyor.

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder'e alternatif olacak oyuncuyu uzakta aramaya gerek yok. Bonservisi elinde Valentin Eysseric varken..

Belhanda gerçekten öyle 9 milyon filan verilip alınacak adam değil

Hirving Lozano transferi bitmediyse Celta'da direk ona yönelelim Bruma'nın yerini doldurur ...

Ahmet Bulut muhabbeti nedir beyler bilgisi olan var mı? Bu adam hakkaten GS sevdalısı mı yoksa komisyonunun peşinde çakallardan mı

Keisuke Honda
10 numara oynar, 8 oynar, kanat oynar, zeki, çevik, ahlaklı, beleş, gözden ırak, tam zamanı...

GSCimbom‏ GSCForum
Bruma'nın menajeri Balde: "Sağlık kontrolleri tamam. Leipzig ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak"

Bruma'dan gelcek 15 milyon direk Sofiane Boufal'a aktarılabilir ...

ahmet bulut talisca aboubakar gibi adamları bjkye getirdi,bize de abdennour asamoah'ı falan getirse

fransa lig 2 de Bouanga var 94lü 16 gol 6 asist yapmış Tours'da oynuyor

GSCimbom‏ GSCForum
Bruma'nın menajeri Balde: "Sağlık kontrolleri tamam. Leipzig ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak"
Cok degil 2 seneye 50ye birine saplarlar hatta gelecek sene s.liginde kendini gosterip dunya kupasina gitsin orada yapacagi ufacik parlama ile belki daha kisa surede daha fazla bir ucrete saplarlar.
Su isigin oldugu yerde en kotu sonraki satistan %10 koymamak aptalliktir.

Tudor 3-4-2-1 oynacak ise... O "2li" için Belhanda ve Ben Arfa çok güzel olur.

Dinamik 4lü orta saha arkalarında...

_____________İV_İV_İV
RWB_______B2B__B2B_______LWB
______Ben Arfa______Belhanda
________________ST

GSC App Premium Edition 1.2
Aynen hücumda hareketli ve yetenekli oyuncuların olması çok iyi olur.

Önlerinde de Moussa Dembele olsaydı müthiş olurdu. Ah ulan hala üzülüyorum Dembele'yi beleşe almadığımız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt