Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üçlü defans oynayacak ise 2 stoper şart

Eric Botteghin ve Davide Astori

Yok ya CL ye katilsak bile zor Almanya dan oyuncu almak, daha dogrusu alman oyuncu almak. Hele hele genc ve gelecek vaad ediyorsa sifirin altinda alma ihtimalimiz.

Amiri de U21 de oynuyor zaten, böyle devam ederse A Milli takima da cagrilir yakinda.

Evet Hannover lig sonuncusuydu, Marcelo nun da bayagi payi vardi bunda. Görüyorsun iste ligler arasindaki kalite farkini. Bundesliga sonuncusunun stoperi geliyor bizim ligde star muamelesi görüyor. Olcay da mesela lig sonuncusundan gelmisti Besiktas'a, adam Bundesliga da koca sezonda 1 gol mu ne atmisit buraya geldi herifi star ilan ettiler.

Öyle böyle degil acayip derecede kalite farki var ligler arasinda. Bundesliga dan gelen hemen hemen her adam fark yaratiyor Türkiye de. 35 yasindaki Ernst Besiktasi sampiyon yapan bir hamleydi yillar önce.

Bu sistem oldugu surece bu boyle devam eder millet alir biz ne yazik ki agzimiz acik bakariz.

Bu gerizekalinin amaci ne acaba. Hücum hattimizdan 3 adami (Bruma, Poldi, Sinan) yollayacagiz bu gidisle, bunlara bir de Yasin katilirsa eger 4 adami yollamis olacagiz.

Bunlarin yerini nasil doldurmayi düsünüyorlar acaba.

Bu gerizekalinin amaci ne acaba. Hücum hattimizdan 3 adami (Bruma, Poldi, Sinan) yollayacagiz bu gidisle, bunlara bir de Yasin katilirsa eger 4 adami yollamis olacagiz.

kim gerizekalı? tudor değildir umarım.

2 stoper, 1 tane bek, 2 orta saha, 2 forvet, o dediklerin de gerceklesirse 3 tane kanat oyuncusu.

10 transfer , Dursun ve Cenk icin hic birsey :black_eyed:

Zaten takımın defans ve orta saha komple değişmesi gerekiyordu üstüne hücüm elemanlarımızında hepsi satılıyor sırayla ...

Bence alınacak 2 stoperden biri kesin Chiriches olacak

Ama orta saha bana göre en kritik yer. Diğer adı geçenler fena değil ama orta saha için kimsenin adı geçmiyor tuhaf

@thomaslvque24 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Galatasaray c'est du
1f525.png
1f525.png
pas de l'eau
1f4a7.png
mais l'OM c'est le
1f499.png

Ne diyo la fransızca bilen var mı :D

Fiorentina- Vitor Hugo işi resmiyet kazanmış. Astori'ye çökmek lazım. Hem uzun, hem lider, hem ayağı düzgün, hem solak, hem İtalyan..

Gomis transferi de yattı anlayacağın adım kadar eminim Marsilya'da kalacaktır Gomis ve Vainqueur

Belhanda için de Dynamo Kiev 9 milyon bonservis istiyormuş umarım Bruma'dan gelen parayı Belhanda'ya vermek gibi bir salaklık yapmaz bizim yönetim ...

Yerleri tam olarak dolar mı bilmiyorum ama anlaşılan geniş çapı bir revizyon olacak bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt