Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
insallah yatar is yapmaz bizde. 32 yasinda bir deGomis transferi de yattı anlayacağın adım kadar eminim Marsilya'da kalacaktır Gomis ve Vainqueur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insallah yatar is yapmaz bizde. 32 yasinda bir deGomis transferi de yattı anlayacağın adım kadar eminim Marsilya'da kalacaktır Gomis ve Vainqueur
İskocya ligi bizim ligin seviyesinin baya bir altında. Şampionlar ligi perfomansı yeterli demek ki bu miktarları bula bilmesi için bir futbolcunun.AC Milan, Dembele için Celtic ile transfer görüşmelerine başladıBrendan Rodgers: "Dembele'nin fiyatı 60M€" zamanında 3 kurus icin almadıgımız adamın fiyatına bak intihar sebebi![]()
![]()
Twitter'da söylediklerine göre adam galatasaray fos para için gidiyorsun diyor gomiste hayır galatasaray ateşli fos degil ama marsilya@thomaslvque24 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Galatasaray c'est du
pas de l'eau
mais l'OM c'est le![]()
![]()
Ne diyo la fransızca bilen var mı
Saint Etienne ciddi ilgileniyormuş.Yann Karamoh sag kanat icin alinabilir.
Saint-Etienne ilgileniyorsa biz her turlu alabiliriz o zaman. Fransa'dan boyle bir kac tane genc almamiz gerek. Pazari bize uygun cunku.Saint Etienne ciddi ilgileniyormuş.
Ben de bize en uygun pazarın Fransa olduğunu düşünüyorum. Ligue 2 de dahil olmak üzere. Sarr, Karamoh, Coco bu isimler düşünülebilir kanatlar için.Saint-Etienne ilgileniyorsa biz her turlu alabiliriz o zaman. Fransa'dan boyle bir kac tane genc almamiz gerek. Pazari bize uygun cunku.
Bruma nın yerine kim gelirse gelsin beklentileri karşılayamayacak muhtemelen çünkü millet onun gibi kanatta yardıran birisini bekleyecek hep.
Bizimkiler böyle birisini hayatta bulamaz, hadi buldular diyelim alamazlar zaten.
sent via GSC
Birhan bence kötü futbolcu değildi ama çocuğu hiç oynatmadılar yav. Sonra hemen çöp ilan ediliyor gençler, görmeden nasıl değerlendireceğiz.
sent via GSC
Gonzalo Rodriguezde ayrılabilir. Sözleşmesi bitiyor düşünülebilirVitor Hugo Fiorentina'ya gittigine göre Astori'yi istersek bırakırlar. 3-4 milyon euro olur bonservisi en fazla. Sol ayaklı, 1.88 boyunda, pas kalitesi iyi, mis gibi stoper. Neden düsünülmez bilmiyorum.